2017-01-19 00:33

MONDEN


Mihaela Borcea, afectată de obsesia pentru slăbit: Pilulele mi-au adus depresie şi nervi!

 |  21:00
Mihaela Borcea, afectată de obsesia pentru slăbit: Pilulele mi-au adus depresie şi nervi!

Aducerea pe lume a gemenilor Melissa şi Angelo i-au adus Mihaelei Borcea o fericire de nedescris, însă şi multe kilograme în plus pe care s-a chinuit să le dea jos încercând numeroase diete. Cele 80 de kilograme pe care le avea după ce a născut au făcut-o pe Mihaela să testeze toate metodele posibile de slăbit, unele dintre ele afectându-i sănătatea destul de grav. În cartea pe care a lansat-o săptămâna trecută, fosta soţie a şefului dinamovist susţine că pastilele pentru slăbit i-au provocat depresie, nervozitate şi atacuri de panică.

Proprietară a unei clinici de înfrumuseţare, Mihaela Borcea arată excelent la cei 41 de ani pe care i-a împlinit în urmă cu două zile, însă aspectul său nu se datorează în întregime tehnicilor estetice pe care le face la salonul propriu, ci unor extracte din plante despre care a scris în cartea sa, “Secretele unui corp perfect”. Mihaela a adus pe lume trei copii de care este foarte mândră şi pe care îi numeşte “diamantele” ei, însă aceste momente au lăsat urme pe silueta sa şi ani în şir s-a luptat cu kilogramele, făcând, ca toate femeile dornice să slăbească, şi multe greşeli care au costat-o sănătatea. “Pentru a elimina surplusul de kilograme acumulate în urma sarcinilor şi a tratamentelor efectuate şi pentru a reveni la greutatea ideală, am urmat cu stricteţe foarte multe diete. Din păcate, succesul acestora nu era pe termen lung. Din dorinţa de a cunoaşte cât mai mult despre cum să slăbesc sănătos, am descoperit că administrarea unor pilule de slăbit părea să fie o metodă sigură, însă efectele adverse precum stările de ameţeală, căderea părului, apariţia ridurilor, dereglările de metabolism, tulburările de ritm cardiac, edemele, depresia, nervozitatea, atacul de panică au demonstrat că sunt o consecinţă gravă asupra sănătăţii! Graţie acestei experienţe personale, am luat decizia să identific şi să testez cele mai eficiente soluţii în materie de sănătate, sport, anti-ageing şi înfrumuseţare din întreaga lume”, scrie Mihaela în cartea pe care tocmai a lansat-o.

A slăbit cu dulciuri şi paste

Dieta Tisanoreica, dietă care se bazează nu pe ceaiuri sau pastile, ci pe alimente cu conţinut ridicat de proteine, minerale, vitamine şi fibre, face obiectul cărţii lansate de Mihaela chiar de ziua ei. Decocturile din plante din dieta Tisanoreica şi condimentele speciale se găsesc exclusiv la clinica Mihaelei şi se spune că transformă alimentele considerate dăunătoare în curele de slăbire (pizza, dulciuri, paste, îngheţată, ciocolată) în alimente permise în dieta oricărei persoane care doreşte să scape de mai multe sau mai puţine kilograme, fără să apară efectul yo-yo.

Reţetele Mihaelei:

· Supă de pui: piept de pui, dovlecel, lăptucă şi preparat Tisanoreica pentru supă de pui. Carnea rumenită la tigaie se adăugă în supa de pui, alături de dovlecelul opărit şi frunzele de lăptucă, ambele tăiate mărunt.

· Omletă cu ceapă: condimente speciale pentru omleta cu ierburi fine, condimente pentru sosul de roşii, 1 ardei verde, 2 albuşuri de ou, usturoi şi ceapă, sare şi piper. Condimentele se dizolvă în apă, ardeiul, ceapa şi usturoiul se rumenesc în tigaie. În albuşurile bătute spuma se adaugă amestecul de condimente şi împreună se varsă în tigaie, peste legume, şi se gătesc până când amestecul devine ferm.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-12

TAGURI: pilule, nervi, mihaela borceaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image