2017-01-23 00:33


“Pistruiatul” despre Sergiu Nicolaescu: Era un om rece, respingător, de gheaţă!

 |  14:48

Au trecut aproape 40 de ani de când Costel Băloiu a interpretat rolul “Pistruiatul”, un puşti dezgheţat şi cu gura mare, care nu avea frică de nimeni şi de nimic. Costel Băloiu, acum în vârstă de 53 de ani, a mărturisit că dispariţia lui din ochii publicului s-a datorat regizorului Sergiu Nicolaescu.

“Se întâmpla prin '76. Eu filmam cu Francisc Munteanu, la “Roşcovanul” şi Sergiu în perioada aia avea seriile alea, “Un comisar acuză”, ”Ultimul cartuş” … Nu ştiu exact filmul în care el a vrut să îmi dea un rol, rolul unui hamal de la hotel, dar vroia să mă tundă. Şi, apropo de gură mare, am spus: “Domnul Nicolaescu, nu pot să mă tund. Dumneavoastră nu ştiţi ce înseamnă ăla racord?” Vai de mine, s-a supărat tare rău pe mine. (…) A fost singurul lucru care l-ar fi putut supăra”, a declarat Costel Băloiu în emisiunea “Drept la ţintă” de la Kanal D. Chiar dacă au filmat câteva luni bune împreună, Costel Băloiu şi Sergiu Nicolaescu nu au avut niciodată o relaţie foarte apropiată. Despre actorul şi regizorul Sergiu Nicolaescu, Costel spune: “L-am perceput ca fiind un om rece, un om respingător, un om de gheaţă. Un tip pe care cu greu îl ghiceşti” .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-10

TAGURI: costel baloiu, pistruiatul, sergiu nicolaescu, roscovanul, un comisar acuza, ultimul cartusComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PETRU M
04 Ian 2013

Oamenii de geniu sunt perceputi ca fiind reci, aidoma astrelor care se afla la miliarde de kilometri departare. Desi au o viata vulcanica, in ele producandu-se reactii nucleare cu temperaturi colosale, datorita distantei noastre fata de ele, datorita micimii, ignorantei si nesimtirilor noastre, ne este extrem de greu sa intelegem realitatea astrelor.

Adauga un comentariu

Random image