2018-10-20 08:27


Pont VIP. Cum să te machiezi de Revelion

 |  18:35
Pont VIP. Cum să te machiezi de Revelion

Petrecerile de sfârşit de an se apropie cu paşi repezi, iar un machiaj reuşit, alături de o vestimentaţie adecvată, te poate scoate cu uşurinţă din anonimat. Bianca Gavrilescu, artista din trupa Amadeus, va purta un machiaj special care alungeste ochii şi oferă un look extrem de sexy, un machiaj pe care deja l-a experimentat.

“Machiajul începe cu o bază foarte bună, care să ascundă imperfecţiunile pentru a căpăta un aspect perfect. Pentru machiajul ochilor am ales o bază albă peste care s-a aplicat sclipici fin, de culoare lila. Formă alungită a machiajului a fost realizată cu ajutorul fardurilor pulbere, în nuanţe de brun şi negru. S-au aplicat gene false şi un ruj intens ce dă o notă de eleganţă şi finisează întregul look pentru o ţinută glam”, explică make-up artistul vedetei, Malvina Isfan.

Bianca Gavrilescu este studentă a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, a absolvit Colegiul Naţional „George Enescu” din Bucureşti, şi este, în paralel, şi model, având la activ prezentări de modă pentru designeri renumiţi şi premii de frumuseţe: a câştigat „Top Model România” şi locul II la competiţia internaţională „Most Liked Model Awards”, desfăşurată la Cannes.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-29

Mai multe imagini:
Pont VIP. Cum să te machiezi de Revelion
zoom

TAGURI: machiaj, revelion, sexy, amadeus
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...