2019-02-23 02:52


POZA ZILEI cu Bill Clinton. Unde se ascunde fostul președinte american

 |  18:25
POZA ZILEI cu Bill Clinton. Unde se ascunde fostul președinte american

Fostul preşedinte Bill Clinton a fost surprins de purtătorul său de cuvânt Angel Urena într-o poză care a devenit virală pe Internet, strecurându-se printre două statui uriaşe ale preşedinţilor Bush de la Centrul prezidenţial George W. Bush,în Texas, pe care l-a vizitat săptămâna aceasta cu ocazia unui eveniment public, relatează CNN.

Clinton, surprins anterior într-un instantaneu plin de fericire printre baloane, este pozat de această dată zâmbind larg în timp ce încerca să se strecoare printre statuile lui ”W” şi tatlui său, Bush Sr.

Faptul că se ascunde între cei doi Bush este luat în glumă de un utilizator pe Twitter, care-l îndeamnă să scrie o carte cu titlul "My Life Between the Bushes", potrivit News.ro.

Dacă acest joc de cuvinte nu este suficient de clar, fotografia reflectă cu acurateţe adevărul istoric, cum de altfel notează utilizatori pe Twitter.

Clinton a fost preşedintele Statelor Unite după Bush tatăl şi a fost sucedat de Bush fiul.

Să fi pozat fostul şef de stat doar de dragul calamburului? Poate, scrie CNN. Sau poate că el credea că nu-l vedea nimeni în timp ce se uita la statuile uriaşe ale celor doi foşti lideri ai lumii libere.

Oricum ar sta lucrurile, nu există vreo îndoială că poza va rămâne şi va fi imitată şi răspândită pe Internet, comentează postul american.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-15

TAGURI: bill clinton, poza, george bush
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...