2016-12-10 12:54

MONDEN


Premiera 2 septembrie Miezul nopţii în Paris

 |  21:00
Premiera 2 septembrie  Miezul nopţii în Paris

O comedie romantică al cărei decor este Parisul, unde o familie aflată acolo pentru afaceri şi doi tineri logodiţi care urmează să se căsătorească în toamnă trăiesc o experienţă care le va schimba viaţa pentru totdeauna. Gil (Owen Wilson) şi logodnica sa, Inez (Rachel McAdams), merg într-o excursie la Paris, împreună cu tatăl, John (Kurt Fuller), şi mama ei, Helen (Mimi Kennedy). John, un om de afaceri conservator, nu face nici un efort pentru a-şi disimula dezaprobarea faţă de Gil, pe care îl consideră nedemn de fiica lui. Călătoria la Paris îi redeşteaptă lui Gil ambiţiile literare pe care le avea odată. Mai mult, Gil o întâlneşte pe Adriana (Marion Cotillard), o creatoare de modă aspirantă, extraordinar de frumoasă, care a fost muza şi iubita mai multor artişti. Ea e atrasă de Gil imediat ce aude primele fraze din romanul pe care îl scrie acesta. Pe măsură ce Gil e tot mai interesat de Adriana, începe să aibă dubii tot mai mari privind relaţia sau cu Inez. În timp ce Gil e ocupat cu Adriana şi cu noul roman, Inez începe să-şi petreacă timpul cu Paul (Michael Sheen), un intelectual care arată foarte bine şi care e în vizită la Paris împreună cu soţia sa, Carol (Nina Arianda).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-05

TAGURI: Miezul nopţii în ParisComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Incendiu puternic la Consiliul de Stat din Paris Sute de persoane au fost evacuate după ce un incendiu s-a declanșat la Consiliul de Stat din... 29 Noi 2016 | (0)
Luare de ostatici într-o agenţie de turism din Paris Un atacator înarmat a luat mai multe persoane ostatice într-o agenţie de turism din sudul... 02 Dec 2016 | (0)