2017-01-20 08:19

MONDEN


Premieră pentru Monica Anghel: a cântat la metrou, la Piaţa Romană

 |  17:18
Premieră pentru Monica Anghel: a cântat la metrou, la Piaţa Romană

Turneul în care realizatorii matinalului “Deşteptarea” de laEuropa FM, Monica Anghel şiBogdan Miu, şi-au băut cafeaua, alături de ascultători s-a încheiatvineri dimineaţă în centrul Capitalei. După ce au dat pe rând “Deşteptarea” din zece oraşe ale ţării,cei doi matinali au ajuns vineri dimineaţă în PiaţaRomană unde au stat de vorbă cu cei cărora le fac dimineţile maifrumoase.

Încă de laora 6.00 Monica şi Bogdan şi-au întâmpinat fanii în cafenea cu muzică,cele mai importante ştiri şi voie bună. Cei doi au fost luaţi prinsurprindere de un grup de proaspăt absolvenţi ai SNSPA, care au venit direct dela bal în cafenea. Veseli şi puşi pe distracţie, aceştia au rămas alături deMonica şi Bogdan până la finalul programului.

Senzaţiadimineţii a fost de departe Monica Anghel, care acântat pentru prima dată în viaţă la ieşirea de la metrou împreună cu trecătorii.Piesele “Pe uliţa armenească” şi “The Best” i-a făcut pe colegii ei Bogdan Miu, Radu Constantinescu, ClaudiuRoman, Sorin Niculescu, Ionuţ Dragu şi Florin Badea să danseze în stradă. La finalul emisiunii,realizatorii emisiunii matinale au promis că turneul “Deşteptarea”, care a trecut pe rând prin oraşele: Ploieşti,Craiova, Braşov, Constanţa, Timişoara, Oradea, Galaţi, Cluj-Napoca, Iaşi şi Sibiu va continua în toamnă cu noi oraşe.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-02-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image