2017-01-22 01:48

MONDEN


Premiile Restograf: Unde se mănâncă bine şi sănătos în Bucureşti!

 |  17:27
Premiile Restograf: Unde se mănâncă bine şi sănătos în Bucureşti!

Restograf.ro este unul dintre instrumentele de lucru ale unui Grup de reflecţie şi atitudine alcătuit din consumatori avizaţi, interesaţi de gastronomie nu doar ca act individual, hedonist, ci sub toate dimensiunile sale: socială, (inter)culturală, ştiinţifică şi politică.

Cele mai bune restaurante din Bucureşti au fost premiate miercuri de către George Butunoiu, organizatorul evenimentului Restograf de la hotelul Marshal.

Cel mai bun restaurant a fost desemnat Heritage, restaurantul lui Dinu Patriciu în asociere cu Juan Amador, care a creat conceptul gastronomic şi care garantează calitatea cu semnătura sa. Au mai fost desemnate şi premiate restaurantele din Bucureşti pe principalele tipuri de bucătării şi au fost date şi câteva premii speciale: cel mai boem restaurant din Bucureşti, cel mai bun restaurant neconvenţional, cele mai apreciate de către VIP-uri şi, respectiv, de către cititorii Restograf, precum şi 3 premii speciale “Preferinţa Restograf 2011”.

De asemenea, au fost înmânate diplome de recunoaţtere celor mai buni 7 chelneri de la 5 restaurante. Patru dintre aceştia sunt aproape de vârsta pensionării, 2 sunt de vârstă medie şi unul e foarte tânăr.

Evaluarea şi nominalizarea celor mai bune restaurante din Bucureşti, pe tipuri de bucătării, a fost făcută exclusiv pe temeiul calităţii mâncării, fără a ţine seama de ambianţă, amenajare şi decoruri, servicii, preţuri sau alte criterii.

În cadrul aceluiaşi eveniment, a fost facută publică prima Listă 133 Restograf, pentru decembrie 2011. Această listă conţine 133 de restaurante din Bucureşti pe care le recomandă în mod special.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: restograf, restaurant, bucuresti, premiatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image