2017-01-20 05:43

MONDEN


Prinţesa şi-a părăsit iubitul în noaptea de Revelion. Brianna Caradja: “Era cu 20 de ani mai tânăr, dar foarte dominator!”

 |  19:03
Prinţesa şi-a părăsit iubitul în noaptea de Revelion. Brianna Caradja: “Era cu 20 de ani mai tânăr, dar foarte dominator!”

Ultima experienţă amoroasă aprinţesei Brianna Caradja s-a terminat cu un divorţ foarte urât, încă în desfăşurare,însă şocul de a afla, după căsătorie, că s-a măritat de fapt cu un homosexualcare a vrut-o doar pentru ovule nu a fost suficient pentru a-i zdruncinaîncrederea în bărbaţi. În vară a dat norocul peste ea şi s-a cuplat cu un tânărcare i-a furat inima, însă numai până în noaptea de Revelion, când Brianna apus punct amorului dintre ei, fără drept de apel.

Cu 20 de ani mai tânăr decât ea era bărbatul care a reuşit să-i schimbeprinţesei Brianna viziunea despre dragoste şi timp de câteva luni a făcut-o săse simtă în al nouălea cer, însă minunea n-a durat decât până în noaptea deRevelion. Când lumea îşi pregătea ţinutele pentru petrecere şi şampania era pusăla rece, Brianna a găsit de cuviinţă să-i pregătească şi ea papucii iubitului său.“N-am mai putut, s-a umplut paharul şi am considerat că ar fi cel mai bine săne separăm destinele. La începutul relaţiei noastre, totul era perfect, însă pemăsură ce doi oameni se cunosc mai bine, fiecare începe să-şi dea arama pe faţă,iar el a procedat greşit de multe ori, însă am trecut peste. Numai că de Crăciunm-a stresat rău de tot, iar pe 31 decembrie, pe la şase seara, a fost picăturaîn plus care pe mine m-a ajutat să iau decizia să ne despărţim. I-am vorbitfoarte frumos, i-am explicat că suntem două caractere diferite şi că nu vomajunge niciodată la o înţelegere, aşa că nu are rost să mai pierdem timpul unulcu celălalt. El a rămas stupefiat pentru că nu am făcut scandal. În capul lui acrezut că e o toană de moment şi că mă întorc la el. M-am simţit atât de binecând i-am spus ce aveam pe suflet, sunt împăcată cu mine că am făcut tot ce seputea să meargă bine între noi, dar sunt chestii care ţin de caracterul omului şipe care nu le poţi schimba. Era foarte dominator, autoritar, îi plăcea să deţinăcontrolul în tot şi toate şi să aibă ultimul cuvânt, ceea ce eu nu pot accepta.Am pretenţia că sunt un om inteligent, cu o personalitate puternică şi nu potpermite cuiva să mă transforme într-un roboţel care ascultă de telecomandă”,ne-a declarat prinţesa.

“Am avut un vibrator pe tv, pepost de bibelou!”

Dacă ultimele experienţe amoroase i-au lăsat un gust amar, Brianna are opărere mai bună când vine vorba despre jucăriile sexuale. Crede că suntbinevenite în viaţa unui cuplu, dar mai ales în dormitoarele celor singuri careîşi pot satisaface astfel nevoile erotice. “Eu le consider foarte haioase şi nude puţine ori am făcut cadou prietenilor jucării sexuale, dar şi eu am primit,la rândul meu. La un moment dat aveam un vibrator mare, primit de la prieteni, şiîl pusesem pe televizor, pe post de bibelou. Râdeam în hohote când îl vedeam şiîi binedispuneam pe toţi cei care veneauîn vizită la mine. La urma-urmei, toată lumea foloseşte jucării sexuale,pornind de la geluri nu ştiu de care pe care le poţi cumpăra chiar şi dinsupermarket şi până dildouri, cătuşe şi alte aparaturi. Sunt în plus în viaţaunui cuplu, o fac mai picantă, însă nu trebuie ajuns la chestii extreme”, ne-aspus Brianna.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-09-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image