2019-05-25 07:01


Prinţul Harry, DESPĂGUBIT cu o avere pentru că i-a fost încălcată viața privată

 |  15:45
Prinţul Harry, DESPĂGUBIT cu o avere pentru că i-a fost încălcată viața privată

Prinţul Harry al Marii Britanii a primit despăgubiri "substanţiale" şi scuze publice din partea unei agenţii de presă ai cărei fotografi au publicat imagini cu locuinţa acestuia din Oxfordshire.

Avocatul prinţului, citat de Reuters, a spus că reporteri ai Splash News and Picture Agency au realizat fotografii şi înregistrări video cu locuinţa din Oxfordshire, centrul Marii Britanii, a lui Harry. Imaginile au fost realizate dintr-un elicopter care a survolat reşedinţa ducilor Harry şi Meghan de Sussex.

Cei doi au fost nevoiţi să se mute după ce au fost realizate imaginile, din motive de securitate, potrivit avocatului, citează Mediafax.

Ducii de Sussex reprezintă un subiect de mare interes pentru presa din Marea Britanie, fiind trataţi ca nişte staruri de la Hollywood. Ei au cerut presei în numeroase rânduri să le fie respectat dreptul la viaţă privată.

foto: Mediafax


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-16

TAGURI: printul harry, despagubiri, agentia splash
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Mai 2019

pai si asa-zisii "paparazzi" care au urmarit masina printesei Diana initial au fost arestati pentru ca ar fi produs accidentul.Politia franceza i-a eliberat pentru ca "nu erau destule dovezi".....in realitate unii ar crede ca erau chiar ziaristi....DAR NU ERAU DELOC ZIARISTI....masina printesei DiaNA a fost urmarita de necunoscuti care au produs accidentul prin mai multe metode HI-TECH si anume 1-masina a fost accelerata electronic cu o telecomanda exact inainte de curba respectiva din pasaj 2-soferul a fost orbit cu un flash de blitz exact in momentul cand masina a fost accelerata.Ca sa faci chestiile astea trebuia sa fii in proximitatea masinii si in fata si in spate....adica vezi respectivii asazisi "paparazzi" care au fost arestati si ulterior eliberati erau de fapt o echipa dotata cu echipamente HI-TECH de manipulare a calculatorului masinii si cu BLITZ de orbire a soferului si lucrau in perfecta coordonare cu cineva care cunostea extrem de bine traseul si performantele masinii care odata ce depasea 130kmH in curba respectiva NU MAI pUTEA FI CONTroLATA de niciun fel de sofer
Random imageUltimele stiri


STARBAG