2019-01-18 12:17


Pro TV vrea să dea LOVITURA cu un nou SHOW. Ce VEDETE vor concura

 |  21:02
Pro TV vrea să dea LOVITURA cu un nou SHOW. Ce VEDETE vor concura

Pro TV pregătește pentru această toamnă o lovitură de proporții pentru posturile concurente. Noul show va fi o experiență unică atât pentru prezentatori cât și pentru concurenți. Viitori prezentatori au mărturisit că au trecut prin experiențe unice și au fost ținuți cu sufletul la gură.

Vedetele care vor participa în noul show, au plecat deja în Franța pentru filmări. Iată cine va concura în noua producție prezentată de Octavian Strunilă și Paul Ipate. Potrivit Adpm, în varianta românească producătorii au ales ca și concurenți mai multe vedete din showbiz și nu oameni obișnuiți așa cum era cazul formatului original.

Pro TV vrea să dea LOVITURA cu un nou SHOW. Ce VEDETE vor concura
zoom

În primul sezon vor concura Mihaela Rădulescu, Andreea Ibacka, Roxana Vancea, Răzvan Fodor, Ionuţ Iftimoaie, Jorge, Sandra Izbaşa, Cosmina Păsărin, Conel Ilie de la Vunk, Chef Samuel LeTorriellec, luptătotul de kickbox Andrei Stoica, Ionuţ Pitbull Atodiresei, Sonny Flame, Andeea Antonescu, Ruby, Kamara, Cornel Ilie, Claudia Pavel, Vasile Calofir, Giani Kiriţă și Cătălin Moroşanu.

Concursul TV Fort Boyard a fost lansat în Franța în 199. Acesta consta în probe fizice, dar și de perspicacitate, totul derulându-se într-un vechi fort situat în largul coastei de est a Franței.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-11

TAGURI: show, protv, concurenti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...