2019-01-21 03:49


Proaspătă mămică, Monica Anghel cântă chiar şi în noaptea de Revelion. “Am nevoie de bani să-i ofer lui Aviv educaţia potrivită!”

 |  19:12
Proaspătă mămică, Monica Anghel cântă chiar şi în noaptea de Revelion. “Am nevoie de bani să-i ofer lui Aviv educaţia potrivită!”

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej tocmai bun pentru ca artiştii să-şirotunjească veniturile, tarifele practicate în mod normal pentru o cântareajungând să se dubleze în noaptea de Revelion. Nici Monica Anghel nu faceexcepţie şi a acceptat să cânte la o petrecere în noaptea dintre ani, pentru cămicuţul Aviv, la care vrea să se întoarcă acasă cât mai repede, are nevoie de oeducaţie aparte care implică resurse financiare importante.

Dacă unii îşi fac vara sanie şi iarna car, Monica Anghel strânge de peacum bani pentru educaţia fiului ei care a împlinit zilele trecute trei luni deviaţă. Şi cum criza şi-a arătat colţii şi în bugetele celor mai înstăriţi, iarartiştii nu mai câştiga atât de bine ca pe vremuri, orice eveniment care se lasăcu ceva în portofel este binevenit. Tocmai de aceea, campaniile electorale şi Sărbătorilede iarnă sunt aşteptate ca pâinea caldă de artişti, mai ales că îşi pot chiarşi dubla tarifele fără ca cineva să strâmbe din nas. Până înainte de căsătorie,alergau toată noaptea, de pe o scenă pe alta, dar anul acesta, Cristina Rus sauCristina Spătar au ales să rămână acasă, cu familia. Nu mai au nevoie decântări pentru că banii din conturile soţilor nu sunt nici pe departe puţini.În schimb, Monica Anghel ne-a spus că trebuie să se gândească la educaţiafiului ei şi nu-şi permite să stea toată noaptea de Revelion acasă. “În fiecarean am cântat de Revelion, aşa că o să muncesc şi anul ăsta. Am acceptat să cântundeva aproape, lângă Bucureşti, să pot ajunge imediat acasă, la ai mei. Nu voipleca mult de acasă pentru că vreau să fiu lângă băieţelul meu. Ca să poţi săasiguri educaţia copilului ai nevoie şi de bani, iar mie cântarea asta dinnoaptea de Revelion, cu siguranţă, îmi va aduce o sută de catralioane de mii deeuro”, ne-a declarat Monica, amuzată, chiar cu o seară înainte de botezul luiAviv.

I-a cumpărat fiului ei o Biblie pentru copii

Deşi are doar trei luni, Aviv, nume care în limba ebraică înseamnă“primăvară”, a primit un cadou special de la mama lui, o Bibliepe înţelesul copiilor. “Este extraordinar de frumos să crezi în Dumnezeu şi,aşa cum eu mă rog în fiecare seară şi spun «Tatăl nostru», vreau să-l învăţ şipe el”, ne-a spus Monica. Cântăreaţa spune că este fericită tocmai pentru că agăsit un echilibru între fericirea extremă şi tristeţea covârşitoare de cândl-a adus pe lume pe Aviv: “Mă topesc în fiecare zi când îl văd, nu existăsentiment mai frumos pe lume decât să-ţi ţii copilul în braţe, nu se poatedescrie în cuvinte, este extraordinar, se declanşează atunci când devii mama şirămâi cu el pentru toată viaţa. Eu nu am mai rămas niciodată însărcinată pânăla Aviv şi consider că mi l-a trimis Dumnezeu atunci când a crezut El că estemomentul cel mai potrivit”. Soţul Monicăi este şi el foarte implicat în creştereabăieţelului, iar cântăreaţa ne-a spus că îi este de un real ajutor şi că estefoarte fericită că tot mai mulţi bărbaţi lasă deoparte orgoliile şi pun umărulîn creşterea copiilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-01-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...