2018-12-13 22:40


Produse pe bază de marijuana. Marihanna by Rihanna

 |  16:07
Produse pe bază de marijuana. Marihanna by Rihanna

Cântăreaţa Rihanna îşi va lansa la începutul anului 2016 propriul brand de produse pe bază de marijuana. Noul brand se va intitula Marihanna şi va include mai multe sortimente, precum produse alimentare, extracte şi frunze mărunţite de marijuana.

Brandul va fi lansat la începutul anului viitor şi va fi disponibil în magazine din patru state americane - Alaska, Oregon, Washington şi Colorado. "Marihanna by Rihanna este cu adevărat primul brand de canabis din lume care ajunge în «mainstream», iar eu sunt mândră să fiu un pionier în acest domeniu", a declarat Rihanna, la evenimentul Cannabis Cup, organizat în Negril, o staţiune de vacanţă din Jamaica. "Marihanna este o flacără care iluminează calea pentru această industrie", a adăugat artista, potrivit Mediafax.

Rihanna nu este singura celebritate care se aventurează în industria dedicată produselor pe bază de marijuana. Rapperul Snoop Dogg şi-a lansat recent propriul brand de marijuana, denumit "Leaf by Snoop", iar cântăreţul The Weeknd şi-a lansat propria gamă de vaporizatoare cu marijuana. La începutul acestui an, cântăreţul Willie Nelson, un star al muzicii country, a anunţat că îşi va deschide un lanţ propriu de distribuitoare de marijuana în farmaciile americane, care vor comercializa propriul brand de produse pe bază de marijuana, "Willie Weed".

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single care a ajuns pe primul loc în topul Billboard a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", din 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) şi "Unapologetic" (2012). Următorul album de studio - cel de-al optulea - al artistei născute în Barbados se va intitula "Anti" şi va fi lansat de Roc Nation. Albumele sale s-au vândut în peste 150 de milioane de exemplare la nivel mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu opt premii Grammy.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-20

TAGURI: produse, marijuana, marihanna, rihanna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...