2018-12-12 05:02


Proiecţia celebrelor filme pe ritmuri de muzică clasică, pe 22 mai, la Sala Palatului ''Hollywood Music in Bucharest''

 |  17:36
Proiecţia celebrelor filme pe ritmuri de muzică clasică, pe 22 mai, la Sala Palatului ''Hollywood Music in Bucharest''
Dacă nu sunteţi hotărâţi ceanume preferaţi mai mult - filmele sau muzica, sunteţi invitaţi la un evenimentdeosebit care va împăca cu siguranţă ambele gusturi. Pe data de 22 mai, începând cu ora19.00, puteţi fi oaspeţi la o premieră absolută în viaţa scenei autohtone ce seva desfăşura la Sala Palatului.

“Hollywood Music in Bucharest” se constituieîntr-o incursiune inedită în lumea filmului (de la clasic până la modern) peritmurile desăvârşite ale celor mai cunoscute coloane sonore excelentinterpretate de cei 62 de instrumentişti ai European Royal Orchestra, aflaţisub bagheta celebrului dirijor austriac Gottfried Rabl.

Imaginile ce se vor derula prin intermediulproiecţiilor video vor reda spectatorilor cele mai frumoase momente desprinsedin filmele de aur ale Hollywood-ului din care enumerăm: “The Sound of Music”, “Telecinemateca”, “Superman”,“Cats” ( Memory), “James Bond”, “E.T”.,“The Phantom of The Opera”, “Hook,Titanic”, “Spiderman”, “Piraţiidin Caraibe”, “Gladiator”, “Star Wars”, “Dirty Dancing”. În plus, atmosfera de gală pe care armonioasacombinaţie dintre film şi muzica clasică o va crea, va fi completată de glasuldivin al sopranei Mediana Vlad - (prim solistă a Teatrului de Operetă - IonDacian din Bucureşti) şi al tenorului Mircea Ciurez (Filarmonica GeorgeEnescu), oferind astfel un show complet, desăvârşit şi o experienţă de zilemari pentru publicul bucureştean.

În asentiment cu acest spectacol, organizatoriivor pregăti în holul Sălii Palatului o superbă expoziţie de tablouri şi desenepe teme din filme renumite, pentru că cei prezenţi să fie introduşi în faimoasaatmosfera hollywoodiana încă de la intrare.

Bileteles-au pus în vânzare în reţeaua Vreau Bilet.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...