2018-12-11 09:33


Proiecţie în aer liber la Muzeul Ţăranului

 |  21:00
Proiecţie în aer liber la Muzeul Ţăranului

Muzeul Ţăranului Român proiectează maine, de la ora 21.00, în aer liber, pelicula „Mr. Nobody”, în regia lui Jaco van Dormael.

Nemo Nobody are 34 de ani şi duce o existenţă normală alături de soţia lui, Elise, şi de cei trei copii ai lor până în ziua în care se trezeşte în anul 2092, în piscina unei case luxoase pe care o locuieşte împreună cu o altă nevastă pe nume Jean şi cu alţi doi copii. Datorită progreselor ştiinţifice, Planeta Marte a devenit destinaţia preferată de vacanţă, iar la cei 117 ani ai săi Nemo Nobody a rămas singurul muritor într-o lume în care nimeni altcineva nu mai moare.

Aflat în spital pe patul de moarte, sub efectul hipnozei, mintea bărbatului scoate la suprafaţă fragmente din trecut care îl fac să se întrebe care este graniţa ce separă realitatea de imaginaţie. Rememorând trei existenţe diferite şi trei relaţii amoroase diferite cu Elise, Anna şi Jean, Nemo Nobody se întreabă dacă a trăit viaţa pe care trebuia să o trăiască şi dacă s-a căsătorit cu femeia care îi era predestinată. Iar răspunsul constă în alegerea pe care a făcut-o Nemo la vârsta de 9 ani, atunci când a trebuit să decidă dacă rămâne cu mama lui sau cu tatăl lui după divorţul acestora...


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-05-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...