2018-11-12 20:05


Propunere din partea conducerii TVR. Andreea Marin negociază pentru un nou format tv

 |  18:39
Propunere din partea conducerii TVR. Andreea Marin negociază pentru un nou format tv
Livia Lixandru

Andreea Marin este pregătită să se întoarcă în tv şi nu oriunde, ci la TVR, prima ei iubire. După o perioadă în care s-a retras din faţa camerelor de filmat, Andreea Marin este tentată să se întoarcă la TVR, pentru un proiect extrem de important. „Zâna” a primit o propunere din partea conducerii TVR, însă Andreea Marin a ales să cântărească bine oferta, pentru moment relaţia cu TVR fiind la stadiul de propunere.

Andreea Marin a confirmat informaţia. „TVR mi-a făcut o propunere, m-au rugat să vin cu un format. Mă bucură această iniţiativă a lor, pentru că foarte mulţi ani TVR a fost a două familie pentru mine. Formatul este aproape gata, dar relaţia cu TVR este acum la stadiul de propunere. Nu putem vorbi despre certitudini”, a spus Andreea Marin, pentru paginademedia.ro.  În trecut, Andreea Marin  fost director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, o companie internaţională de producţie tv din Madrid, care realizează programe pentru Societatea Naţională Româna de Televiziune (TVR 1) şi postul privat Antena 1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-10

TAGURI: Andrea, marin, propunere, TVR, negociază, format, tv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTICA
11 Iul 2013

dupa ce ca tv public ne manca o groaza de bani si angajatii de acolo sunt doar pe relatii si au si salarii de ministri ,mai suntem oblgati sa-i refacem si bunastarea doamnei MARIN BANICA si mai cum o mai cheama sau poate are nevoie de bani pentru rochia de mireasa !!!!!!!!!
Random imageUltimele stiri


loading...