2017-01-18 04:03

MONDEN


Psihologul: ''Irina a fost un copil condamnat încă dinainte să se nască!'' Hanibal Dumitraşcu îi sfătuieşte pe Iri şi Moni să-şi schimbe stilul de viaţă

 |  19:01
Psihologul: ''Irina a fost un copil condamnat încă dinainte să se nască!'' Hanibal Dumitraşcu îi sfătuieşte pe Iri şi Moni să-şi schimbe stilul de viaţă
Încă din primul moment în care au apărut în lumina reflectoarelor,Irinel şi Monica au stârnit controverse, cuplul lor fiind aspru criticat dinpricina diferenţei de vârstă, înălţime şi statut social. Psihologul HanibalDumitraşcu este de părere că tocmai nepotrivirea evidentă dintre cele două personaje, încă din momentul în careau decis să formeze un cuplu, o afectează cum nu se poate mai rău pe fetiţalor, iar acest lucru era clar încă dinainte ca Irina să vină pe lume. Doctorulîi sfătuieşte pe cei doi părinţi aflaţi în plin proces de divorţ şi, maiimportant de atât, angajaţi în lupta pentru câştigarea custodiei copilului, săadopte un stil de viaţă în care Irina este personajul principal şi primeştetoată atenţia de care are nevoie un copil pentru a creşte fericit.Diferenţele de vârstă sunt des întâlnite în cadrul multor cupluri dinshowbiz, însă există şi personaje care au găsit secretul fericirii, Irinel şiMonica nefiind unii dintre aceştia. Şi asta nu ar constitui o problemă care săstârnească un mare interes dacă nu s-ar fi hotărât să şi procreeze în urmă cupatru ani, după cum consideră psihologul. Doctorul Hanibal Dumitraşcu este de părerecă nu căsătoria dintre cei doi reprezintă o mare eroare, cât faptul că au aduspe lume un copil, evident chinuit în momentul de faţă. “Copilul ăsta a fostcondamnat încă dinainte să se nască. De când au apărut în lumina reflectoarelorera clar pentru toată lumea că sunt un cuplu nepotrivit, diferenţele dintre ei,de ordin financiar, al vârstei, al educaţiei, fiind mai mult decât evidente. Auavut dintotdeauna o viaţă dezordonată şi nu au fost niciodată apţi pentru a creşteun copil în cele mai bune condiţii, iar greşeala majoră pe care au făcut-o nu afost nici căsătoria, nici divorţul, ci faptul că au devenit părinţi. Viaţa lordezordonată nu este de ieri, de azi, ci dintotdeauna, iar un copil este unmaterial fragil asupra căruia trebuie să te apleci cu blândeţe, cu sacrificiudacă este necesar, are nevoie de atenţie şi de dragoste, iar ei nu ştiu în ce măsurăi-au oferit aşa ceva având în vedere că sunt tot timpul pe drumuri. Mai alesacum, că Monica s-a mutat în America, Irina este afectată de schimbarea demediu, de fus orar, întâlneşte oameni noi, locuri diferite de cele în care acrescut, iar acest lucru nu poate decât să o epuizeze, să o obosească. Pentru cafetiţa să aibă cât mai puţin de suferit în timpul acestui proces de divorţ încare se află, Monica şi Irinel ar trebui să-şi schimbe radical stilul de viaţă,ceea ce este practic imposibil. Fetiţa ar trebui să primească mult mai multăatenţie din partea amândurora şi nici o activitate, profesională sau de altănatură, nu ar trebui să conteze mai mult în viaţa lor decât timpul petrecut cuIrina”, ne-a declarat Hanibal Dumitraşcu.

Divorţ pe bune sau strategie de marketing?

Psihologul ne-a menţionat că din separarea Columbenilor străbate şi o uşoarănevoie de a câştiga atenţia mass-media, care se cam risipise în ultimul timp.Mai mult, doctorul nu ar fi foarte mirat dacă la un moment dat, după ce vor ficâştigat suficientă publicitate, cei doi ar reveni asupra deciziei de a divorţaşi s-ar împăca: “Este clar că infidelitatea a fost de partea amândurora în toatărelaţia lor şi sunt convins că au ştiut unul despre actele celuilalt, numai căacum au intrat într-un con de umbră şi aveau nevoie de ceva publicitate. Dinpunctul meu de vedere, la mijloc există şi o uşoară strategie de marketing, iardivorţul ar trebui să-i aducă din nou în atenţia tuturor, ceea ce se şi întâmplă.Intuitiv, ar urma o împăcare şi nu m-ar mira deloc să se întâmple aşa, însă arfi inuman din partea lor dacă s-ar dovedi că a fost vorba despre publicitate.Ar trebui să ne punem serioase semne de întrebare despre capacităţile lor de acreşte un copil în cazul în care în momentele acestea nu numai că s-ar jucade-a divorţul, cât s-ar juca cu sufletul fetiţei. Momentan ea este o minge deping-pong între doi părinţi care se războiesc în mod public. Chiar dacă Irinanu înţelege foarte bine acum despre ce este vorba, la nivel cognitiv, ea va fitraumatizată pentru că universul ei se va destrăma şi îşi va vrea părinţii înacelaşi loc, ca şi până acum. Nu va şti pe cine să aleagă, iar toată aceastăplimbare de la unul la altul o va obosi şi o va traumatiza, chiar dacă viaţalor de familie a fost dintotdeauna dezordonată”.

Astăzi se decide soartaIrinei

Astăzi, la Judecătoria Buftea, va avea loc o nouăînfăţişare în procesul privind custodia micuţei Irina Columbeanu, procesdeclanşat de o ordonanţă preşedinţială depusă de avocata Monicăi. Vineri, laprimul termen, în sala de judecată a fost prezent doar Irinel Columbeanu, soţialui ajungând la instanţă cu 20 de minute înainte de terminarea şedinţei. C.S.

Monica şi-a schimbat statusul pe Facebook: e „single”

La nici o săptămână de la depunerea actelor de divorţ şichiar înainte ca magistraţii să pronunţe separarea legală, Monica Columbeanuşi-a schimbat deja statusul pe contul său de Facebook, anunţând că este„single” (n.r. - fără partener). Totodată, soţia lui Irinel Columbeanu a primitnumeroase mesaje de felicitare pe Facebook din partea mai multor utilizatori aireţelei, pentru decizia de a se despărţi de omul de afaceri. C.S.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-09-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image