2017-01-24 19:29


Radu Vâlcan: Căsătoria nu-ţi asigură fericirea

 |  21:00
Radu Vâlcan: Căsătoria nu-ţi asigură fericirea

Povestea de dragoste dintre Radu Vâlcan şi Adela Popescu a fost o adevărată surpriză, iar cei doi actori din serialul „Pariu cu viaţa” îşi trăiesc relaţia la maximum şi împart absolut totul, fără a exista însă o listă cu priorităţi. Au hotărât să se mute împreună, iar acum noua casă se află în plin poces de renovare. Radu ne-a dezvăluit cum s-a schimbat viaţa lui odată cu acest pas şi ce planuri are.

„În urmă cu doar câteva zile am cumpărat canapeaua din living. În ultima perioadă m-am împărţit între repetiţii, filmări şi aranjarea casei. Suntem pe ultima sută de metri cu mutările în casa nouă. Ne vom împărţi treburile gospodăreşti cum ni le-am împărţit şi până acum. Nu există o listă cu priorităţi. De obicei, mie îmi place să prepar micul dejun, iar Adela face cafeaua. Acum o să intervină activităţi noi, precum tunsul gazonului, de care mă voi ocupa eu, iar Adela se va ocupa de trandafirii din grădină. Cu Paco ies mai mult eu, iar când avem chef de plimbare ieşim împreună. Eu zic că suntem norocoşi pentru că avem şi şansa să petrecem cât mai mult timp împreună. Bineînţeles că la filmare facem abstracţie de faptul că suntem un cuplu, şi atunci ne comportăm cât mai profesionist posibil. În pauzele dintre filmări intervine firescul şi ne comportăm absolut normal şi profităm de fiecare minut de pauză pentru a fi noi înşine”, ne-a declarat Radu. Pentru că petrec foarte mult timp pe platourile de filmare, Adela şi Radu fac tot posibilul ca atunci când au puţin timp liber să evadeze din  Bucureşti. „Cum avem timp liber, în weekend sau o dată la două-trei weekenduri dăm o fugă la Şuşani pentru că este şi o metodă bună de relaxare, de evadare din oraş. Bucureştiul nu este cel mai bun prieten al meu şi nici nu vreau să devină. De Crăciun vom merge la ai mei şi după aceea la Şuşani, iar Revelionul îl vom petrece în noua casă, împreună cu gaşca noastră de prieteni”, a mai adăugat acesta.

Iubire fără planuri de căsătorie

Întrebat dacă se gândeşte să se căsătorească, vedeta tv zâmbeşte şi spune că nu este necesar să faci acest pas, doar pentru a avea un act, motiv pentru care el şi Adela nu-şi fac planuri de căsătorie. „O relaţie de ce trebuie să fie legată printr-un act? Un act pe care îl pui în sertar şi pe care se aşază praful. Căsătoria nu-ţi asigură fericirea, nu este o garanţie a fericirii, a binelui în general. Căsătoria este o hârtie şi atât, ştampilată de o persona plătită să facă asta. Este ca un contract pe care îl semnezi şi în care eşti privat de clauze”, este de părere Radu Vâlcan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-01-10

Mai multe imagini:
Radu Vâlcan: Căsătoria nu-ţi asigură fericirea
zoom

TAGURI: radu valcan, fericireComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image