2017-01-24 15:09


Răduleasca a făcut „lista bărbaţilor valabili”

 |  14:43
Răduleasca a făcut „lista bărbaţilor valabili”

Realizatoarea tv Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele care au sărit în ajutorul oamenilor din localităţile acoperite de munţi de zăpadă. Vedeta s-a mobilizat rapid şi a reuşit să strângă haine şi pături groase pentru sinistraţi, chiar dacă se află departe de  România. Mai mult, vedeta i-a încurajat pe toţi cei care zilele acestea pot fi eroi pentru sinistraţi.

Impresionată de dezastrul provocat de nămeţi în mai multe judeţe din România, Mihaela Rădulescu încurajează bărbaţii care trag de fiare ori posesorii de jeepuri să meargă în zonele calamitate pentru a da o mână de ajutor.

„Lista bărbaţilor valabili”. Aşa îşi intitulează Mihaela Rădulescu apelul la solidaritate prin care încearcă să îi „trezească” pe fotbalişti, boxeri, rugbişti, gimnaşti, dar şi pe proprietarii de jeepuri ori atv-uri. „Mi-am început lista de bărbaţi valabili pe care i-aş vrea încolonaţi spre satele sinistrate cu... toţi cei care «trag de fiare». Sălile de sport din România (din Bucureşti, mai ales) sunt pline de bărbaţi tineri, ambiţioşi, în formă, foarte consecvenţi cu construirea de sine sau măcar de masă musculară. Cred că ar fi câteva sute şi cred că ar putea scoate măcar 2-3 sate din nămeţi”, e de părere vedeta. „Nimic nu e mai excitant decât să-ţi ştii bărbatul erou”, spune aceasta într-o postare pe pagina personală de Facebook. Mihaela Rădulescu îi face astfel, chiar şi indirect, un mare compliment iubitului său Dani Oţil, mai ales că acesta s-a alăturat zilele trecute  unei ample campanii de ajutorare a persoanelor izolate din cauza munţilor de zăpadă.

Impresionată de reacţia oamenilor

Mihaela Rădulescu s-a alăturat campaniei Realităţii TV, „În Realitate eşti mai bun”, pentru ajutorarea oamenilor. „Mă bucur că Realitatea TV a avut minunata iniţiativă de a nu fi doar un display de ştiri, ci şi un vector de ajutor pentru amărâţii sinistraţi în zăpezi. Sprijinul Armatei, al Crucii Roşii şi al oricărui om cu suflet înseamnă cel mai firesc gest de omenie şi mobilizare. Sunt impresionată de reacţia oamenilor simpli care au răspuns apelului Realităţii TV şi, chiar şi de la distanţă, am găsit o soluţie să dau o mână de ajutor, mobilizându-mi toate prietenele de aici. Am adunat deja câteva valize pline de haine şi pături groase, le voi trimite cu Blue Air, iar magazinele Picioru Gras vor aduna toate hainele groase de copii şi le vor trimite azi către comandamentul de campanie de la Academia Militară. Ştiu bine ce înseamnă un ajutor prompt, am făcut numeroase campanii umanitare blitz krieg şi orice mic ajutor e o bucurie imensă pentru cel care-l primeşte. Faceţi tot ce puteţi ca să-i ajutaţi, sigur aveţi cu ce, dacă sufletul vă e cald...”, a declarat vedeta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-16

TAGURI: Mihaela_Radulescu, barbate_valabili, lista, sinistrati, ajutoareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image