2017-01-16 23:59

MONDEN


Răduleasca l-a învăţat engleza pe un boschetar

 |  17:49
Răduleasca l-a învăţat engleza pe un boschetar

Pentru unii, acţiunile caritabile nu se fac doar în faţa camerelor defilmat, ci şi atunci când bliţurile nu sunt prezente şi nimeni nu poate citi înziare despre tine. Recunoscută pentru implicarea de-a lungul anilor înnumeroase cazuri sociale, Mihaela Rădulescu a făcut o faptă bună şi în privat.Diva nu a întors privirea atunci când în cale i-a apărut o persoană fărăadăpost animată de dorinţa de a învăţa limba engleză. Cerşetorul care îşi făceaveacul pe lângă o pensiune din Buzău a primit de la Mihaela cărţi şi materialedidactice aduse special pentru el de la Monte Carlo.

Dacă unor piţipoance mai puţin valoroase decât poşeta pe care o poartă peantebraţ nu le poţi ajunge la nas nici cu prăjina, pe Mihaela Rădulescuprietenii o apreciază pentru modestia şi bunul-simţ de care dă dovadă. Oadevărată divă atunci când vine vorba despre realizările profesionale, aceastanu a uitat de unde a plecat, deşi statutul de care se bucură acum ar putea să-isusţină mofturile. Şi în timp ce despre Dani, prietenii lor susţin că este plinde fiţe şi tot timpul îi priveşte cu aroganţă pe cei din jur, pe Mihaela o laudăcă a rămas aceeaşi dintotdeauna, „de gaşcă”, aşa cum spun ei. Mai mult de-atât,nici acţiunile caritabile pe care diva le face nu sunt unele de faţadă, unmotiv în plus pentru a apărea prin ziare. Dovada stă un puşti fără adăpostasupra căruia Răduleasca şi-a îndreptat atenţia, deşi nu era nici o cameră defilmat în preajmă, iar gestul său a rămas necunoscut mai bine de un an.

„S-a întors din MonteCarlo încărcată de cadouri pentru el”

Din dorinţa de a ne dovedi ce persoana sufletistă este Mihaela, un apropiatal divei ne-a povestit, în exclusivitate, despre întâlnirea ei cu cerşetoruldin Buzău. „În urmă cu un an, gaşca de endurişti din care fac parte şi Mihaela,şi Dani a avut o întâlnire la Pensiunea Păducel din Sărată Monteoru. Acolo îşiface veacul un copil amărât, fără familie şi fără adăpost, care trăieşte din ceîi dau cei de la pensiune. Mai ajută şi el la treburi, iar proprietarii îlrăsplătesc cu mâncare. Ne-a spus tuturor că ştie să citească şi că şi-ar doritare mult să înveţe limba engleză. Chiar ştia câteva cuvinte, iar Mihaela afost atât de impresionată de dorinţa lui de a învăţa, încât i-a promis că îlajută. Noi am crezut că sunt vorbe în vânt, însă când a revenit la Păducel,peste câteva luni, a adus cu ea din Monte Carlo o grămadă de cărţi în limbaengleză şi materiale didactice care să-l ajute să înveţe limba engleză. Maimult de-atât, a avut răbdare cu el şi chiar i-a predat câteva lecţii. Nu aveanici o obligaţie faţă de amărâtul ăla, mai ales că lumea spune despre unelevedete că sunt darnice numai atunci când le vede lumea. Uite că pe Mihaela nu avăzut-o nimeni şi totuşi a dat dovadă de un altruism ieşit din comun. Pe noine-a impresionat. Noi nu-i dădeam nici o atenţie cerşetorului şi chiar făceamglume pe seama lui, însă ea s-a întors din Monte Carlo încărcată de cadouripentru el. Şi după câteva luni când noi şi uitasem povestea aia!”, ne-a mărturisitun prieten apropiat al divei, din gaşca de endurişti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-05-20

Mai multe imagini:
Răduleasca l-a învăţat engleza pe un boschetar
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image