2016-12-11 13:54

MONDEN


Răduleasca: M-aş îmbrăca numai în negru!

 |  18:07
Răduleasca: M-aş îmbrăca numai în negru!

Inclusă tot timpul numai pe listele mondenilor bine-îmbrăcaţi, Mihaela Rădulescu este un exemplu de urmat pentru toate aspirantele la titlul de divă. La 43 de ani, Răduleasca transformă orice ţinută banală într-una de gală pentru că este pasionată de modă şi se informează constant despre ultimele tendinţe vestimentare. Recent, diva a filmat o reclamă pentru o colecţie semnată de criticul vestimentar Dana Budeanu, în care interpretează o femeie matură cu suflet de copil. „O femeie trebuie să se simtă bine în ceea ce poartă, dar trebuie să aibă şi un pic de curaj, asta e singura problemă pe care o întâlnesc cel mai des, femeile nu au curaj deloc. Îmi pasă foarte tare de cum arăt, îmi pasă de imaginea mea. Dacă ar fi după mine, m-aş îmbrăca numai în negru, dar nu prea mi se dă voie”, a declarat Mihaela reporterilor “D Paparazzi”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: mihaela rădulescu, Lolita, d paparazzi, dana budeanuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Schimbarea la faţă a politicienilor din eşalonul doi. Azi, Cristian Rădulescu. Imagini cât mii de cuvinte Cristian Rădulescu, născut pe 13 noiembrie 1955, în comuna Ceraşu, judeţul Prahova, este... 22 Noi 2016 | (0)
DNA solicită condamnarea deputatului Cătălin Rădulescu la închisoare cu executare DNA a solicitat luni, la ÎCCJ, condamnarea deputatului PSD Cătălin Rădulescu la trei ani de... 05 Dec 2016 | (0)