2016-10-25 20:43

MONDEN


Răduleasca: M-aş îmbrăca numai în negru!

 |  18:07
Răduleasca: M-aş îmbrăca numai în negru!

Inclusă tot timpul numai pe listele mondenilor bine-îmbrăcaţi, Mihaela Rădulescu este un exemplu de urmat pentru toate aspirantele la titlul de divă. La 43 de ani, Răduleasca transformă orice ţinută banală într-una de gală pentru că este pasionată de modă şi se informează constant despre ultimele tendinţe vestimentare. Recent, diva a filmat o reclamă pentru o colecţie semnată de criticul vestimentar Dana Budeanu, în care interpretează o femeie matură cu suflet de copil. „O femeie trebuie să se simtă bine în ceea ce poartă, dar trebuie să aibă şi un pic de curaj, asta e singura problemă pe care o întâlnesc cel mai des, femeile nu au curaj deloc. Îmi pasă foarte tare de cum arăt, îmi pasă de imaginea mea. Dacă ar fi după mine, m-aş îmbrăca numai în negru, dar nu prea mi se dă voie”, a declarat Mihaela reporterilor “D Paparazzi”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: mihaela rădulescu, Lolita, d paparazzi, dana budeanuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Doi deputați PNL trec la PSD Se apropie alegerile, încep și migrările politice în căutarea unui loc mai bun sub soare.... 10 Oct 2016 | (1)
Elena Bogdan și Mihaela Buzărnescu au câştigat finala de dublu a turneului ITF de la Saguenay Româncele Elena Bogdan și Mihaela Buzărnescu au câştigat finala de dublu a turneului ITF de la... 24 Oct 2016 | (0)