2019-01-23 05:16


Raluca Lăzăruţ, despre bărbatul ideal: Nu minte, nu înşală, are încredere în el!

 |  12:29
Raluca Lăzăruţ, despre bărbatul ideal: Nu minte, nu înşală, are încredere în el!

Discretă cu viaţa personală, Raluca Lăzăruţ trasează, în linii mari, calităţile pe care ea consideră că trebuie să le aibă un bărbat pentru a putea fi considerat “ideal”. Acesta trebuie să nu mintă, să nu înşele şi să nu pună întrebări fără rost, fără a specifica dacă iubitul său, stomatologul Tiberiu Irimia, se încadrează în această caracterizare.

“Bărbatul ideal nu minte, nu înşală, nu pune întrebări pentru că ştie răspunsurile, are încredere în el, e vertical în gândire şi în comportament, bărbatul ideal e cel fără de care simţi că nu poţi trăi…”, a declarat Raluca pentru woman2woman.ro, oferind şi un sfat pentru cititoare: “Viaţa e un miracol de unică folosinţă, le îndemn s-o savureze cu nesaţ!”. În ceea ce o priveşte, Lăzăruţ trece în revistă şi câteva lucruri care îi fac viaţa mai frumoasă: “Mă înconjor de oameni frumoşi, speciali şi interesanţi, iubesc şi sunt iubită, investesc în experienţe, am o slujbă pe care o ador şi…râd!”

Rugată să numească cinci lucruri pe care lumea nu le ştie despre ea, Raluca a răspuns: “Nu sunt invidioasă, încerc să fac bine total dezinteresat, urăsc regulile snoabe, nu-mi trădez prietenii şi dispreţuiesc răutatea”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639561-01-18

TAGURI: raluca lazarut, woman2woman, iubit, tiberiu irimia, bărbat ideal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...