2017-01-22 12:11

MONDEN


Ramona Bădescu: În România sunt prea multe femei dezbrăcate!

 |  16:45
Ramona Bădescu: În România sunt prea multe femei dezbrăcate!

De mulţi ani trăieşte în Italia, fără ca lumea să ştie exact ce face acolo, dar Ramona Bădescu nu s-a descurajat cu una cu două, nici măcar după ce răuvoitorii au început să bârfească pe seama unei presupuse legături amoroase dintre ea şi primarul Romei.

Într-un interviu acordat adpm.ro, olteanca susţine că secretul reuşitei sale peste hotare este respectul de sine şi le sfătuieşte şi pe romance să-i urmeze exemplul.

“Dacă vrei să obţii mult, trebuie să înveţi să spui nu!”, declară bruneta.

“Când lucrezi numai cu corpul, devii numai un instrument, nu devii şi un suflet, lucru care pe mine întotdeauna m-a deranjat: să mă privească un bărbat doar ca pe o femeie frumoasă. Cred că femeia trebuie să fie o enigmă, un mister, să emane senzualitate, să nu se lase descoperite”, crede Ramona, criticând totodată pe Evele din România care renunţă mult prea uşor la textile: “Din ce am văzut eu, în România, sunt prea multe femei dezbrăcate în ziare. Femei care prezintă vremea în sânii goi. Eu cred că este prea mult. În Italia, sunt femei dezbrăcate în presă specializată, nu peste tot în tabloide. E mai mult conservatorism în Italia, suntem şi aproape de Vatican. Este şi mai mult bun simţ, ar fi bine să ne mai păstram imaginaţia vie”.

Şi iarba este mai verde în Italia, şi vaca dă mai mult lapte şi, desigur, italienii sunt mai bărbaţi decât romanii, în viziunea Ramonei: “Singurul băiat român de care am fot îndrăgostită platonic a fost pe la 13 ani, dar viaţa mea a început în Italia. Italienii sunt bărbaţi dulci, le place să cucerească femeia, o consideră punctul important din viaţa lor, sunt foate legaţi de mama, sunt mămoşi, chiar până la 30-40 ani rămân acasă. Italienilor le place foarte mult ideea sânilor mari, pentru că te întorc la ideea de mama. Sunt atenţi, romantici, generoşi, atenţi că femeia de lângă ei să fie mulţumită, iubita în pat, satisfăcută, te fac să te simţi că o regină”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-19

Mai multe imagini:
Ramona Bădescu: În România sunt prea multe femei dezbrăcate!
zoom
Ramona Bădescu: În România sunt prea multe femei dezbrăcate!
zoom

TAGURI: Ramona badescu, Italia, România, barbati, femei, dezbracate, Vatican, romaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image