2017-01-20 22:12

MONDEN


Ramona Gabor: ''Am avut viaţă uşoară în America, Monica a avut grijă de mine''. Vedeta recunoaşte că a petrecut o vacanţă prelungită pe banii surorii sale

 |  18:29
Ramona Gabor: ''Am avut viaţă uşoară în America, Monica a avut grijă de mine''. Vedeta recunoaşte că a petrecut o vacanţă prelungită pe banii surorii sale
Recent întoarsă dinStatele Unite, Ramona Gabor ne-a mărturisit că a avut parte de o vacanţă pecinste peste ocean şi că nu a dus grija cheltuielilor, căci sora ei, MonicaColumbeanu, s-a ocupat întru totul de acest aspect. Deşi spune că i-a plăcutmult stilul de viaţă american, Ramona nu este hotărâtă să se mai întoarcă înState, fiind conştientă de dificultăţile care i-ar putea ieşi în cale. În plus,vedeta şi-a reluat relaţia cu Gabriel Bădălău, iubitul cu care s-a certat şi s-aîmpăcat în mai multe rânduri şi care ar putea să o determine să-şi prelungeascăşederea în România.

Dacă sora ei se apropiecu paşi repezi de marele vis american, Ramona Gabor l-a pus pe lista deaşteptare, cel puţin până când va reuşi să obţină licenţa la Facultatea deRelaţii Internaţionale. „Am fost nevoită să-mi amân din nou examenul delicenţă, pe care aş fi vrut să-l dau iarna aceasta. Nu am avut destul timp sămă pregătesc, aşa că îl voi susţine la vară. Acesta este şi unul dintremotivele pentru care m-am întors”, ne-a declarat Ramona. De asemenea, vedetarecunoaşte că viaţa în America ar fi mult mai dificilă atunci când nu te afliîntr-o vacanţă asigurată financiar de un buzunar generos. „Eu am avut viaţăuşoară acolo, pentru că sora mea, Monica, a avut grijă de mine din toatepunctele de vedere. Am stat la ea în casă, nu am avut nimic de plătit. Dar,dacă ar fi să mă stabilesc acolo, aş avea nevoie de multe lucruri. Ar trebui săobţin o viză de muncă, asta însemnând să-mi găsesc mai întâi un loc de muncă.Pentru asta ai nevoie de recomandări, patronul trebuie să se asigure că tu eştiomul cel mai potrivit pentru jobul respectiv. Sigur că, dacă reuşeşti să faciaceşti paşi, traiul acolo ar fi mult mai frumos decât la noi. Acolo, şi ovânzătoare de îngheţată are 2.000 de dolari salariu, aşa că te poţi descurca şicu chiria, şi cu taxele, şi cu impozitele...”, povesteşte Ramona. Manechinulmai spune că, cel puţin în următoarele luni, nu se va întoarce în State. „Abiaam venit, mi-am reluat stilul de viaţă, vreau să-mi dau licenţa şi îmi placeaici, sunt acasă. Poate că, după examen, o să am din nou gânduri de plecare,pentru că o să mă plictisesc aici. Dar, în orice caz, nu mi-am făcut neapăratun ţel din asta”.

Adio, dar rămân cu tine!

Despărţiţi anul trecut,după o serie de neînţelegeri, Ramona şi iubitul ei, Gabriel Bădălău, s-auîmpăcat de curând, iar vedeta spune că îşi doreşte să fie mai discretă peviitor în ce priveşte relaţia ei. „Nu am pe altcineva, sunt tot cu el, dar numai vreau să vorbesc despre noi. E relaţia noastră, noi ne certăm, noi neîmpăcăm, sunt problemele noastre. Nu cred că ar trebui să-şi bată cineva capulcu lucrurile astea”, crede Ramona.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-02-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DORUC
10 Feb 2011

pe cine intereseaza proasta si parasuta asta (sau altele ca ea)? Puterea, ati innebunit?

Adauga un comentariu

Random image