2016-10-22 21:18

MONDEN


Rapperul P. Diddy, spitalizat de urgenţă

 |  13:28
Rapperul P. Diddy, spitalizat de urgenţă

După un weekend plin de petreceri, inclusiv una organizată la conacul Playboy din Los Angeles , rapperul american P. Diddy a fost internat la secţia de urgenţe a spitalului Universităţii California din Los Angeles (UCLA) unde a primit tratament contra unei migrene extreme, potrivit TMZ.com.

Potrivit unor surse, prietenii rapperului au fost aceia care l-au transportat pe artist la secţia de urgenţe a spitalului UCLA, întrucât şi-au făcut griji serioase pentru starea lui de sănătate. Alte surse afirmă că rapperul se simte deja mai bine şi a fost externat. Rapperul american P. Diddy a avut un weekend aglomerat, el participând sămbătă seară la petrecerea organizată înainte de gala premiilor Grammy, la Los Angeles, de producătorul muzical Clive Davis.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-16

TAGURI: P. Diddy, spitalizat, petrecere, weekendComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Lectura de weekend: PRAF (Episodul 2) Abu se bucură nespus de mult. În sufletu-i până odinioară posac, joacă artificii. Mâncare,... 07 Oct 2016 | (0)
Lectura de weekend: Imaginează-ţi John, Doar imaginează-ţi (episodul al doilea) Încercase să o facă o doamnă, doamna lui. Yoko a lui. Şi la început trăise cu impresia că-i... 21 Oct 2016 | (0)