2016-12-05 06:27

MONDEN


Rapperul P. Diddy, spitalizat de urgenţă

 |  13:28
Rapperul P. Diddy, spitalizat de urgenţă

După un weekend plin de petreceri, inclusiv una organizată la conacul Playboy din Los Angeles , rapperul american P. Diddy a fost internat la secţia de urgenţe a spitalului Universităţii California din Los Angeles (UCLA) unde a primit tratament contra unei migrene extreme, potrivit TMZ.com.

Potrivit unor surse, prietenii rapperului au fost aceia care l-au transportat pe artist la secţia de urgenţe a spitalului UCLA, întrucât şi-au făcut griji serioase pentru starea lui de sănătate. Alte surse afirmă că rapperul se simte deja mai bine şi a fost externat. Rapperul american P. Diddy a avut un weekend aglomerat, el participând sămbătă seară la petrecerea organizată înainte de gala premiilor Grammy, la Los Angeles, de producătorul muzical Clive Davis.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-16

TAGURI: P. Diddy, spitalizat, petrecere, weekendComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Incendiu puternic la o petrecere în Oakland. Cel puţin nouă persoane au murit Un incendiu puternic a izbucnit la o petrecere organizată de un grup de artiști în Oakland, în... Acum 21 ore | (0)
Lectura de weekend: Peşterile timpului (2) Până aici drumul fusese uşor. O cartelă falsă, o identitate de infirmier aranjată de Reţea,... 18 Noi 2016 | (0)