2019-03-23 17:10


RECORD pe Youtube: Primul VIDEOCLIP care a depășit cinci milioane de vizualizări

 |  23:25
RECORD pe Youtube: Primul VIDEOCLIP care a depășit cinci milioane de vizualizări

Videoclipul oficial al melodiei „Despacito”, interpretate de Luis Fonsi și Daddy Yankee, a stabilit un record pe YouTube, miercuri, depășind 5 miliarde de vizualizări și devenind, astfel, primul video de pe platformă care a atins vreodată acest prag, scrie Variety.com.

Recordul a fost stabilit de videoclipul versiunii originale a melodiei „Despacito”, nu de cel al remixului înregistrat de Justin Bieber, scrie News.ro. Videoclipul piesei „Despacito”, interpretate de Luis Fonsi ft. Daddy Yankee, a devenit, în august, cel mai vizualizat videoclip de pe YouTube din istoria platformei.Acest videoclip muzical a fost lansat de Universal Music Latino, a fost regizat de Carlos Perez și a fost filmat în decembrie 2016, în San Juan, capitala țării Puerto Rico.

Până anul trecut, cel mai vizualizat videoclip pe YouTube a fost cel al piesei „Gangnam Style” al sud-coreeanului Psy, după care, în iulie 2017, titlul a fost câștigat de videoclipul muzical „See You Again” al lui Wiz Khalifa, în care apare și Charlie Puth. Însă, o lună mai târziu, și acest videoclip a fost devansat de cel al melodiei „Despacito”.

În noiembrie, cântecul „Despacito” al lui Luis Fonsi a câștigat trofeele tuturor categoriilor la care a fost nominalizat în cadrul celei de-a 18-a ediții a Latin Grammy Awards. „Despacito” a fost desemnată „Record Of The Year”, „Song Of The Year”, „Best Urban Fusion/Performance” (pentru remixul piesei la care colaborator a fost Justin Bieber) și „Best Short Form Music Video”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-05

GALERIE MEDIA


TAGURI: record, youtube, vizualizari, despacito
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
06 Apr 2018

au mai fost chestii dintr'astea, practic, de isterie generala , nici nu cred ca 1/2 din aceste vizualizari sunt duse pana la capat, dar odata ce ai dat click pe respectiva piesa, contuoar-ul adauga inca o unitate, s.a.m.d. Macarena este un exemplu, care a declansat aceasta isterie, acum nu se mai pune (sau cumpara ca disc) la statiile radio , mai deloc, se canta pe la nunti, etc.Daca se va mai canta si peste macar 45- 50 de ani( sa nu zic 60), da a fost ceva... asa cum se canta in toata lumea (ca ex.) "She is not there" (1964 by The Zombies) preluat si din nou facut un hit, de Santana, sau Black Magic Woman( 1968) al lui Peter Green(fondator Fletwood Mac) si -din nou Santana- adus iarasi la valoarea de hit de cei doi, peste ani si ani... Si sunt cateva duzini bune de hituri din anii 1960 si "70, care se pun zilnic, repetat zilnic, la mii de statii radio, multe din aceste piese au fost folosite si ca banda sonora pentru diverse filme, de mare success, ex. " Dog Day Afternoon"(cu Al Pacino), unde banda sonora(muzica) este compusa din 3 piese , una a lui Elton Jones, una a trupei Faces( cu Rod Stewart ) si supercelebra piesa Easy Livin', de Uriah Heep...
LEVST.
06 Apr 2018

iar ca un exemplu de success de one-hit wonder, il amintesc pe Albert Morris(Brazilian) , cu celebrul sau "Feelings"(1975-soft rock), care se pune zilnic la statiile specializate si-din cand in cand- si la altele, altfel nimeni nu a auzit nici inainte si nici dupa, de el...Mai mult , a fost dat in judecata(si a pierdut) , pentru ca furase piesa...
SAFAFFF
06 Apr 2018

5 milioane sau miliarde????!!!!! un articol de kkt scris de basistii de la puterea . pula mea . bas!!!! numa jurnalisti de kkt in tara aista de kkt!!!
LILIAN NIKKY
23 Apr 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...