2019-02-16 05:27


Record Guiness pentru fanii lui Patrick Swayze: au postat peste 10.000 de comentarii pe Facebook, la un an de la moartea actorului

 |  16:55
Record Guiness pentru fanii lui Patrick Swayze: au postat peste 10.000 de comentarii pe Facebook, la un an de la moartea actorului

PatrickSwayze a intrat în istorie, la un an după ce a murit, în septembrie 2009,graţie fanilor săi, care au ţinut să comemoreze un an de la dispariţiastarului, postând un număr record de comentarii pe pagina de Facebook aactorului american, informează express.co.uk.

PatrickSwayze a murit din cauza unui cancer pancreatic pe 14 septembrie 2009 şi,pentru a comemora un an de la moartea starului, fanii au postat în onoareaactorului, pe pagina sa de Facebook, nu mai puţin de 10.260 de comentarii.

ReprezentanţiiGuinness World Record au declarat că este vorba de cel mai mare număr decomentarii postate vreodată pe Facebook.

Într-uncomunicat postat pe Facebook se afirmă: "Le mulţumim tuturor fanilor careau postat comentarii la articolul publicat pe 14 septembrie în onoarea luiPatrick Swayze. Potrivit Guinness Book Of World Records, aţi contribuit cutoţii la stabilirea unui nou record la categoria «cel mai mare număr decomentarii postate vreodată»".

Actorulamerican Patrick Swayze, devenit celebru cu rolul instructorului de dans dinfilmul "Dirty Dancing", a murit pe 14 septembrie, după o lungă luptăcu un cancer la pancreas, la vârsta de 57 de ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-03-07
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...