2017-01-18 10:11

MONDEN


Recunoaştere. Rebengiuc, Beligan şi Olga Tudorache vor avea stele pe Walk of Fame

 |  17:52
Recunoaştere. Rebengiuc, Beligan şi Olga Tudorache vor avea stele pe Walk of Fame

VictorRebengiuc, Radu Beligan şi Olga Tudorache vor primi câte o stea pe Walk ofFame, un spaţiu din Bucureşti dedicat "valorilor artistice ale teatruluişi filmului românesc", inaugurat luni cu steaua lui Florin Piersic, adeclarat George Ivaşcu, citat de Mediafax. Actorul, directorul general alTeatrului Metropolis - care derulează proiectul Walk of Fame în colaborare cu unmagazin din Capitală şi Asociaţia de Turism a Municipiului Bucureşti -, adeclarat luni, la inaugurarea aleii celebrităţilor, situată în Piaţa Timpului,că toţi marii actori de teatru şi film vor primi câte o stea. În principiu, amai spus acesta, algoritmul de selecţie a personalităţilor va fi bazat pe datade naştere a acestora.

Ivaşcu amai spus că următorul actor care va primi o stea pe Walk of Fame va fi probabilVictor Rebengiuc, care este născut în februarie, urmând ca în fiecare lună săfie onorată câte o personalitate din cinematografie sau teatru.

Urmândmodelul celebrului bulevard Walk Of Fame din Los Angeles, proiectul din PiaţaTimpului din Capitală va deveni un punct de referinţă pentru cultura românăprin găzduirea stelelor ce omagiază artişti români consacraţi, crediniţiatorii.

Walk ofFame a fost inaugurat luni în Capitală, prin dezvelirea primei stele, ce poartănumele actorului Florin Piersic, în prezenţa câtorva sute de persoane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-09-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image