2016-12-08 12:01

MONDEN


Red Hot Chili Peppers vine pe Naţional Arena

 |  15:13
Red Hot Chili Peppers vine pe Naţional Arena

Trupa americană Red Hot Chili Peppers va veni prima oară în România, pe National Arena din Bucureşti, pe 31 august 2012, potrivit site-ului oficial al formaţiei.

Red Hot Chili Peppers a vândut mai mult de 60 de milioane de albume, inclusiv 5 LP-uri premiate de mai multe ori cu discul de platină, a câştigat şase premii Grammy pentru "Best Rock Album" pentru "Stadium Arcadium", "Best Rock Performance By a Duo or Group" pentru "Dani California", "Best Rock Song" pentru "Scar Tissue" şi "Best Hard Rock Performance With Vocal" pentru "Give It Away". Trupa Red Hot Chili Peppers este compusă din Anthony Kiedis (voce), Flea (bas), Chad Smith (tobe), Josh Klinghoffer (chitară).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-01

TAGURI: Red Hot Chili Peppers, National Arena, trupa Americana, premiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

O statuie reprezentându-l pe Zlatan Ibrahimovic, ridicată în fața Friends Arena din Stockholm Federația suedeză de fotbal a anunţat că o statuie reprezentându-l pe Zlatan Ibrahimovic va fi... 22 Noi 2016 | (0)
Momente emoționante la căpătâiul lui Daniel Prodan pe Arena Națională Momente impresionante la Arena Naţională din Bucureşti, acolo unde întreaga suflare a... 18 Noi 2016 | (0)