2017-01-22 10:13

MONDEN


Replica salonului de înfrumuseţare: Laurette exagerează pentru că vrea bani!

 |  14:46
Replica salonului de înfrumuseţare: Laurette exagerează pentru că vrea bani!

În urma unui tratament antivergeturi efectuat într-un salon de înfrumuseţare din Bucureşti, Laurette a ajuns la spital cu arsuri de gradul doi pe abdomen. Mulatră şi-a dorit să revină pe podium după naşterea fiicei sale, însă tratamentele de înfrumuseţare i-au făcut mai mult rău decât bine şi manechinul este hotărât să o dea în judecată pe directoarea salonului şi chiar să reclame la Poliţie ceea ce i s-a întâmplat acolo. Pe de altă parte, managerul Silhouette susţine că totul este o exagerare menită să-i rotunjească portofelul mulatrei.

Pentru prima dată de la izbucnirea scandalului, managerul centrului Silhouette, Lili Baaddi, a dat un drept la replică pentru replicavedetelor.ro:

“Doamna Laurette Attindehou a făcut tratament cu lumina intens pulsata pentru combaterea vergeturilor postnatale. Procedeul pentru care a venit doamna Laurette Attindehou s-a desfăşurat în condiţii normale, sub stricta supraveghere a personalului din centrul nostru. De asemenea, doamnă Attindehou a fost informată cu privire la riscul apariţiei unor arsuri superficiale care ar putea surveni în urma acestei intervenţii şi a exprimat în formă scrisă consimţământul. Acest gen de tratament nu are contraindicaţii în ceea ce priveşte persoanele care au născut de curând.

 În cazuri excepţionale, este posibil ca în urma tratamentului să apară o reacţie adversă a organismului, care să nu fie vizibilă imediat post intervenţie. Cu toate acestea, sănătatea doamnei Laurette Attindehou nu a fost pusă nici o clipă în pericol. Reacţii asemănătoare pot să apară şi în urma unei simple expuneri la soare. Considerăm ca proporţiile acestui subiect sunt amplificate şi nejustificate. Dorim să anunţăm că la nivel intern a fost demarata o analiză pentru a stabili circumstanţele care au condus la situaţia semnalată de doamna Laurette Attindehou.

Rezultatele acestei analize au demonstrat că Silhouette şi personalul centrului au urmat corect procedurile de aplicare a tratamentului solicitat de doamna Laurette Attindehou. Am încercat în repetate rânduri să intrăm în contact cu doamna Laurette Attindehou, dar doamna a refuzat orice dialog. În locul dialogului direct şi a analizării şi soluţionării împreună a situaţiei nedorite, s-a preferat o campanie agresivă, cu pronunţat caracter defăimător şi calomniator, de natură a afecta imaginea noastră şi probabil în speranţa de a obţine anumite avantaje financiare şi mediatice.

 Silhouette nu va ezita nici o clipă, nu doar să cadă victimă a unui şantaj, dar îşi va apăra dreptul la imagine şi reputaţia profesională, urmând a apela la toate mijloacele legale necesare pentru a-şi proteja numele”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-17

Mai multe imagini:
Replica salonului de înfrumuseţare: Laurette exagerează pentru că vrea bani!
zoom

TAGURI: laurette, lili baaddi, silhouette, arsura, abdomen, tratament, antivergeturi, sarcinaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image