2019-01-24 04:30


“Reversul medaliei”. Andreea Răducan a lansat o carte despre scandalul de la Sydney

 |  19:28
“Reversul medaliei”. Andreea Răducan a lansat o carte despre scandalul de la Sydney

Fostacampioană olimpică Andreea Răducan a lansat, miercuri, volumul autobiografic"Reversul medaliei", în care spune că a încercat să ofere cât maimulte informaţii despre scandalul de dopaj de la JO Sydney 2000 încheiat curetragerea medaliei de aur câştigate la individual compus. “Am adunat aicitoate emoţiile, toate trăirile din viaţa mea de gimnastă şi nu numai. Nu mi-ampropus vreodată să scriu o carte, nici nu îi găseam rostul, mai ales că înultima vreme mai toată lumea scrie cărţi, iar eu n-am fost niciodată în pas cuce se poartă. Dar mi-am dat seama că această carte este cerută de public. Toatediscuţiile pe care le-am avut cu diverse persoane cu care am intrat în contactse opreau la capitolul Sydney, la pseudoefedrină, la Nurofen şi toatecelelalte. Iar atâta vreme cât am fost şi sunt nevinovată, nu mă deranjează săvorbesc despre episodul Sydney. Aşa că mi-am dat seama că şi alte persoaneşi-ar dori să afle mai mult despre acest lucru. Sigur, subiectul a fostdezbătut foarte mult, dar aici, în această carte, am încercat să detaliezastfel încât oamenii să înţeleagă mai bine ce s-a întâmplat atunci”, a declaratAndreea Răducan în cadrul unei conferinţe de presă.

Ea adedicat volumul "Reversul medaliei" tatălui său, Gheorghe Răducan,decedat în urmă cu patru ani. "Eu am scris o carte, nu scriu cărţi. Să nuînţeleagă lumea greşit, că mă apuc de toate şi nu fac nimic. Această carte odedic tatălui meu, el mi-a îndrumat paşii către gimnastică. M-ar fi bucurat săfie şi el azi aici", a spus fosta campioană cu ochii în lacrimi.

Laeveniment au fost prezenţi antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang, CorinaUngureanu, Elisabeta Lipă, Gabriela Szabo, Cristian Ţopescu, Mircea Badea,Carmen Brumă, precum şi mama Andreei Răducan, Simina, şi fratele Sorin. Volumula apărut la Editura Cărţile Tango.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-12-06
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...