2019-02-20 19:54


Rita Mureşan: „Aştept de la Moş Crăciun un Revelion exotic!“. Creatoarea de modă va întâmpina 2011 pe plajă, împreună cu fetele şi cu fostul soţ

 |  18:36
Rita Mureşan: „Aştept de la Moş Crăciun un Revelion exotic!“. Creatoarea de modă va întâmpina 2011 pe plajă, împreună cu fetele şi cu fostul soţ

Creatoarea de modă şi-a făcut un obicei din a sărbători trecerea dintreani într-o ţară exotică, departe de zăpada din România, întotdeauna alături defostul soţ şi de fetele lor, Gloria şi Rebecca. Dacă anul trecut, cei patru auciocnit un pahar de şampanie pentru 2010 pe plaja din Dubai, şi anul acesta vorpăstra tradiţia şi vor lua avionul către o destinaţie cu mult soare. Rita nuştie deocamdată nimic, pentru că surpriza va veni din partea fostului soţ, NeluMureşan, alături de care va petrece şi Crăciunul, însă în intimitateacăminului, în jurul bradului, aşteptându-l pe Moş.

De când au divorţat, în urmă cu trei ani şi jumătate, Rita şi NeluMureşan se reunesc de sărbători şi le oferă celor două copile o atmosferăplăcută, de familie, ca înainte de separare. Fie Paşte, Crăciun sau Revelion,cei patru sunt alaturi, creatoarea de modă susţinând că întotdeauna vor petrecesărbătorile la un loc, chiar dacă nu mai sunt împreună. Anul trecut, Nelu şi-asurprins fetele cu o vacanţă luxoasă în Dubai, iar anul acesta sunt şanse să seîntâmple la fel. “Nu ştiu unde vom pleca, pentru că nu mă ocup eu depregătirile pentru Revelion, dar aştept de la Moş Crăciun o vacanţă în ţărilecalde, departe de frigul de la noi. Păcat că nu mă pot bronza, pentru că ampielea foarte albă, iar dacă insist cu plaja, risc să mă ard, aşa că mai binerenunţ”, ne-a declarat Rita. Şi dacă la început de An Nou se vor afla la mare,la soare, Crăciunul va fi şi el tot o sărbătoare de familie, însă unatradiţională, acasă, în jurul bradului. “Îl aşteptăm împreună pe Moş Crăciunşi, ca de fiecare dată, cine nu crede în Moş, nu va primi nici un cadou”, spunecreatoarea de modă. Deşi evită să facă vreo declaraţie în acest sens şi amândoipreferă să-şi ţină departe de ochii lumii viaţă amoroasă, surse din anturajulcelor doi susţin că Nelu şi Rita sunt la un pas de a mai da o şansă relaţieilor, existând chiar zvonuri că ar forma din nou o familie.

Creează brazi deCrăciun pentru copiii săraci

Pentru Festivalul Brazilor de Crăciun, organizat de fundaţia SalvaţiCopiii, Rita Mureşan, prezenţă veche în cadrul balului umanitar, a creat şi în acest an un brad atipicpe care l-a botezat “Pingu”. “Sper să strâng cât mai mulţi bani din vânzarealui! Chiar dacă este criză şi oamenii, deşi bogaţi fiind, sunt mai strânşi lapungă în această perioadă, cei care onorează invitaţia la Festivalul Brazilorde Crăciun sunt darnici şi au avut tot timpul grijă să doneze un ban pentrucopiii sărmani. În alţi ani am primit chiar şi 20.000 de euro pentru un brăduţcreat de mine!”, ne-a spus Rita.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-12-18
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...