2019-02-22 23:16


Robbie Williams, CADOU o cultură de MARIJUANA de la soţia sa: Este păcat, pentru că îmi place mult

 |  01:09
Robbie Williams, CADOU o cultură de MARIJUANA de la soţia sa: Este păcat, pentru că îmi place mult

Cântăreţul britanic Robbie Williams a primit cadou o cultură de marijuana de la soţia sa, actriţa americană Ayda Field, potrivit dailymail.co.uk.

Artistul nu a făcut un secret din faptul că îi place să fumeze marijuana, iar acum are întregul sprijin al soţiei sale, Ayda Field, care a amenajat o cultură în subsolul locuinţei lor din Los Angeles, oraş în care acest drog poate fi folosit în scopuri recreaţionale.

Informaţia a fost făcută publică de rapperul Big Narstie, care susţine că a văzut această cultură. Rapperul - care a colaborat cu Robbie la piesa "Go Mental" - a declarat pentru The Sun Online: "Este foarte tare. Robbie este o persoană cu picioarele pe pământ, modest şi are o soţie cumsecade".

Robbie Williams a primit acest cadou cu ocazia aniversării căsătoriei sale cu Field.

Într-un interviu din 2009, pentru Radio Times, Williams a declarat: "Marijuana este un drog drăguţ. Dar nu reacţionez prea bine la el, deloc". "Este păcat, pentru că îmi place mult", a adăugat acesta.

Robbie Williams a recunoscut că a fost dependent de droguri şi că, la un moment dat, era să moară din cauza unui cocteil de opioide.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-26

TAGURI: Robbie Williams, marijuana
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
26 Apr 2018

sunt droguri si droguri, insa toate au o cat de mica parte care -in timp- distrug omul, mai ales mintea, desi drogurile tari , omoara zilnic f. multe persoane, prin asa-zisa overdoze...Iar asta imi aminteste de un film classic, bazat pe depozitia sub juramant , luata de Congresul American, unui mafiot din Cosa Nostra-jucat de Charles Bronson-( ramura Americana a mafiei-NY, mai precis)-care a si murit in puscarie, deci in film, unul din marii capi(era pe la 1930) zice " vrea publicul jocuri de noroc? L-e dam...Vrea publicul alcool? L-e dam! ...Vrea publicul prostitutie, l -e dam... DAR NU droguri, pentru ca drogurile DISTRUG tot progresul umanitatii.."Deci daca si un mafiot spunea asta si inca pe la 1930 cand drogurile nu intrasera in cultura populara, putem crede ca este adevarat, drogurile( cele puternice) sunt un pericol pentru omenire, ca un tot, nu doar individual, luat....
CAMILA RODELA
17 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...