2019-01-17 13:51


Robbie Williams își scoate obiectele personale la licitație

 |  18:01
Robbie Williams își scoate obiectele personale la licitație

Îndrăgitul artist Robbie Williams plănuiește să scoată la licitație peste 150 de obiecte personale, printre care trofee și manuscrise ale pieselor sale. Banii obținuți vor fi donați unei organizaţii de ajutorare a copiilor din Marea Britanie.

Licitaţia Doing It For The Kids va avea loc pe 15 iulie şi încasările vor fi donate organizaţiei The Donna Louise Children's Hospice, care se ocupă de ajutorarea copiilor cu boli cronice şi în stadiu terminal, informează contactmusic.com.

Printre obiectele scoase la licitaţie se numără manuscrisul piesei "Let Me Entertain You" (1997), estimat la suma de 9.600 de dolari, şi un trofeu MTV Europe Music, primit ca membru al formaţiei Take That pentru piesa "Babe" din 1994, evaluat la suma de 4.800 de dolari.

La licitaţie, organizată de casa Bonhams din Londra, vor mai fi disponibile un disc de platină primit de Williams pentru albumul solo "I've Been Expecting You" şi un costum crem purtat de star în videoclipul piesei "Radio", estimat la 11.200 de dolari.

Robbie Williams va concerta în premieră în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-30

TAGURI: robbie, williams, licitatie, obiecte, donatie, copii, marea, britanie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...