2019-03-23 06:43


Robbie Williams: Simt că am fost găsit de Dumnezeu

 |  20:12
Robbie Williams: Simt că am fost găsit de Dumnezeu

RobbieWilliams a declarat într-un interviu recent că se simte"inconfortabil" din cauza versurilor unora dintre cântecele sale maivechi, deoarece în ultimii ani şi-a schimbat punctul de vedere asupra anumitorchestiuni şi crede că a fost "găsit" de Dumnezeu. Artistul britanic a spus că, în prezent, se simte destul de"prost" atunci când interpretează piesa "Bodies", în careapare versul "Jesus didn't die for you" ("Iisus nu a muritpentru tine"), deoarece opiniile sale despre religie şi spiritualitates-au schimbat în ultimii ani, informează femalefirst.co.uk.

"Adevărurile mele se schimbă mereu. Am spus căversurile din «Bodies» sunt doar o "limbă păsărească». Partea cu limba păsăreascăse referă la versul despre Iisus. În definitiv, cine dracu' sunt eu pentru aspune aşa ceva? Pe atunci, fraza asta părea să aibă sens pentru mine, însă acumea nu mai are sens. Nu am dreptul să îmi schimb opiniile? Acum, nu mi se maimare corect să interpretez acel cântec. S-ar putea ca în turneul viitor săschimb acel vers", a explicat Robbie Williams. "Nu l-am găsit peDumnezeu sau ceva de genul ăsta, dar se pare că ea m-a găsit pe mine(sic!)", a adăugat cântăreţul britanic.

Artistul în vârstă de 37 de ani, care s-a luptat în trecutcu depresia şi dependenţa de alcool şi medicamente, a declarat că a învăţat în sfârşit"să fie fericit" şi să nu se mai supere atunci când este criticat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-02-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...