2017-01-22 22:24


Robert Redford: ''În copilărie am fost hoţ şi vandal''

 |  18:10
Robert Redford:  ''În copilărie am fost hoţ şi vandal''

Actorul Robert Redford (74 de ani) a dezvăluit în noua lui biografiefaptul că în copilărie obişnuia să fure din casele vecinilor şi din magazineledin oraşul natal, în perioada în care făcea parte dintr-o bandă de cartier. Robert Redford adeclarat în noua lui biografie că jafurile şi violenţa i-au marcat copilăria.Actorul a mărturisit, totodată, că era adeseori bătut de ceilalţi membri aibandei din care făcea parte, informează Vorbind despre anii copilăriei, Redford spune că s-a aflat foarte aproape de amuri la un moment dat, când a sărit de pe o clădire, pentru a le dovedicelorlalţi membri din bandă "cât este de bărbat". În acea perioadădin copilăria sa, Redford lipsea cu regularitate de la şcoală, vandaliza caselevecinilor şi fura bere din magazinele locale.

Cel mai gravincident s-a produs când Robert Redford avea 16 ani şi a fost oprit de unechipaj de poliţie, care a descoperit în portbagajul maşinii sale câtevabijuterii furate. Acuzaţiile pe numele lui au fost retrase ulterior, după cetatăl lui, Charlie, a reuşit să-i convingă pe poliţişti că fiul său nu ştia cese afla în portbagajul maşinii pe care o conducea.

Deşi nouabiografie a actorului explorează diverse aspecte din viaţa starului, aceasta nuprezintă motivul despărţirii lui de soţia sa, Lola, cu care a fost căsătorittimp de 27 de ani. Cei doi au avut patru copii împreună, însă primul lor fiu,Scott, a murit în 1959, din cauza sindromului morţii subite la sugari.

Actorul estecăsătorit în prezent cu artista germană Sibylle Szaggars.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-04-15Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image