2019-02-16 05:29


Robert Turcescu şi Bobby Păunescu au cumpărat Sport Total FM

 |  19:04
Robert Turcescu şi Bobby Păunescu au cumpărat Sport Total FM

RobertTurcescu şi Bobby Păunescu au cumpărat Sport Total FM, urmând ca postul deradio cu profil sportiv să fie transformat într-unul de ştiri şi comentarii,după cum a declarat pentru Mediafax jurnalistul.

"Suntacţionarul majoritar la Sport Total FM, cu 70% din acţiuni, iar pachetulminoritar de acţiuni este deţinut de Bobby Păunescu", a spus RobertTurcescu. El nu a dezvăluit valoarea tranzacţiei, precizând totuşi că "nua fost o sumă extraordinar de mare". "Piaţa media din România arefoarte multe oferte de acest gen. Se vând foarte multe posturi de radio şiteleviziune", a explicat Turcescu.

Licenţaaudiovizuală a postului de radio Sport Total FM este deţinută de societateaGlobal Media Expert SRL, care îi are acţionari pe: Nicolae Bară (80%) şi ŞerbanEugen Chioncel (20%), potrivit site-ului Consiliului Naţional alAudiovizualului (CNA).

În acestsens, Robert Turcescu a spus că notificarea privind schimbarea acţionariatuluia fost depusă deja la CNA, urmând ca în termen de 30 de zile Consiliul să oanalizeze.

Se vrea post de radio national

Totodată,Robert Turcescu a spus că Sport Total FM se va transforma dintr-un radio cuprofil exclusiv sportiv într-un radio de ştiri şi comentarii. El nu a precizatcum se va numi, după modificarea formatului, postul de radio.

Turcescua mai spus că, în prezent, Sport Total FM are o frecvenţă în Bucureşti şi treifrecvenţe locale (Slatina, Botoşani şi Galaţi, n.r.), care nu sunt puse înfuncţiune. "Intenţia noastră este să-l transformăm într-un post de radionaţional. În măsura în care acest format se va dovedi de succes, inclusivcomercial, ne putem gândi şi la o extindere", a explicat Robert Turcescu.

El aprecizat că noua structură editorială a Sport Total FM se va baza, înprincipal, pe oameni care au lucrat la Realitatea FM. "Sunt oameni care audemisionat odată cu plecarea mea de la Realitatea FM", a spus Turcescu,precizând că el va ocupa şi funcţia de director general al postului de radio.

În ceeace priveşte actuala echipă de la Sport Total FM, Robert Turcescu a spus căaceasta nu este foarte numeroasă, ajungând la circa 15-20 de oameni, inclusivpersonalul administrativ. "Îi vom putea folosi în noul format al radiouluiîn măsura în care şi ei îşi doresc", a explicat Turcescu. În acestcontext, el a mai spus că Şerban Chioncel va fi probabil director executiv alpostului de radio.

Totodată,Robert Turcescu a precizat că va continua să realizeze emisiunea"100%", la B1 TV.

Postul deradio cu profil sportiv Sport Total FM s-a lansat în martie 2007.

Desprepreluarea postului de radio Sport Total FM de către Robert Turcescu au maiscris paginademedia.ro şi reportervirtual.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-05-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...