2017-01-23 02:37


Rogoz, evaluată de specialiştii de la Paris

 |  16:08
Rogoz, evaluată de specialiştii  de la Paris

Dana Rogoz face parte din prima serie de cursanţi ai programului artcademy® fashion business school - un nou concept de studii superioare în modă lansat în România de CODECS şi L'Institut Supérieur Spécialisé de la Mode din Paris (MOD’SPÉ Paris). Weekendul trecut, Dana a mers din nou la cursurile de fashion şi business pe care le urmează la  universitatea de prestigiu.

Actriţa este foarte bucuroasă că a conceput un plan de afaceri de care este foarte mândră. „Săptămâna trecută am avut evaluare individuală şi am conceput primul Business Plan din viaţa mea! Sincer, am fost foarte mândră de mine; nu credeam că o să ajung vreodată să lucrez cu concepte ca «break-even point», să estimez costuri de producţie, investiţii şi alte planuri financiare. Sigur că sunt doar exerciţii, dar mie mi se pare superdeşteaptă faza, pentru că la finalul cursului aplici tot ce ai învăţat - pe de o parte se sedimentează informaţia, pe de alta vezi lucrând care sunt paşii pe care nu i-ai înţeles şi care îţi creează dificultăţi, pentru a cere lămuriri profesorilor“, a dezvăluit Dana Rogoz pe blogul personal.

Moda este o artă

Dana spune că îşi doreşte de multă vreme să se înscrie la un astfel de curs, tocmai pentru a fi cât mai informată în legătură cu acest business. „Căutam de mult timp să fac nişte cursuri de fashion, în ţară sau în străinătate. Sunt pasionată de acest domeniu, care nu înseamnă numai fustiţe şi rochiţe, modele şi catwalk. Moda este o artă, în primul rând. Dar vorbim şi de o industrie uriaşă în care doar în România lucrează peste 250.000 de angajaţi. Îmi doresc să fiu informată şi să înţeleg mai bine cum funcţionează la nivel de business această industrie, ce se ascunde în spatele unor branduri icon, iar din primele cursuri pare să fie exact ce mi-am dorit. În vară voi merge la Paris unde voi fi evaluată de o comisie de specialişti în fashion şi (sper eu) voi primi o diplomă acordată de către MOD’SPÉ Paris și acreditată de către Federația Franceză de Prêt-à-Porter Feminin. Cursul meu preferat de până acum a fost cel susţinut de Jehanne Annick, «Develop and Design a Fashion Brand», în care la final am avut ca temă să construim un brand de rochii de mireasă pentru piaţa din România, pornind de la ADN-ul brandului, competitori, target şi altele”, povesteşte vedeta tv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: Dana_Rogoz, cursuri, evaluata, specialisti, ParisComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image