2019-03-26 00:47


România TV, PĂRĂSIT de una dintre vedetele postului. De ce a PLECAT prezentatoarea tv

 |  22:19
România TV, PĂRĂSIT de una dintre vedetele postului. De ce a PLECAT prezentatoarea tv

Dupa 20 de ani de experienta in presa, dintre care ultimii 5 petrecuti la Romania TV, Ionela Nastase a decis ca este momentul sa puna punct carierei in televiziune si sa schimbe macazul. Fosta realizatoare TV a considerat ca a venit momentul sa devina propria sa sefa si si-a deschis o firma de PR.

"Scriu aceste rânduri pentru că le sunt, cumva, datoare acelor oameni care mi-au ținut companie, seară de seară, în fața televizorului și, de ceva vreme deja, mă întreabă de ce nu mai apar.

La începutul anului, am luat o pauză de reflecție. După cinci ani la acest post, am simțit, mai mult decât oricând, că e momentul pentru o reconfigurare de traseu pentru mine. Închei, așadar, acest capitol din viața mea. Au fost cinci ani cu bune și rele, perioadă în care mi-am făcut noi prieteni, am cunoscut mai bine lumea politică, am legat relații amicale cu oameni de calitate și am descoperit noi oportunități.

Un proiect important, de suflet, mă așteaptă acum. Sper să-l duc la bun sfârșit. În plus, am devenit propriul meu șef într-o firmă de comunicare și PR. Aviz, amatorilor!", a scris Ionela Năstase într-o postare pe blog, prin care își anunță plecarea.

Contactată de Paginademedia.ro, Ionela Năstase nu a detaliat motivele deciziei de a pleca de la România TV. "Ceea ce aveam de spus am scris pe blog", a menționat ea.

Ionela Năstase are o experiență de peste 20 de ani de presă. A lucrat la Jurnalul Național, apoi la Antena 1 (până în 2008) și la Realitatea TV. S-a întors în grupul Intact în 2010 (după cum Paginademedia.ro a scris aici), la Antena 3. Doi ani mai târziu, a trecut la România TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-21

TAGURI: romania tv, vedeta, post tv, ionela nastase, parasit, prezentatoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...