2017-01-19 17:14

MONDEN


România, din nou în coada listei în concurs. Hotel FM, pe locul 17 la Eurovision: ''Nu ne-am aşteptat la un asemenea rezultat''

 |  17:44
România, din nou în coada listei în concurs. Hotel FM, pe locul 17 la Eurovision: ''Nu ne-am aşteptat la un asemenea rezultat''
După ce Paula Seling şiOvi au reuşit performanţa de a se clasa pe locul 3 în clasamentul final alconcursului Eurovision 2010, România ajunge din nou în coada listei, aşa cums-a întâmplat în 2009, când Elena Gheorghe s-a clasat pe locul 19. Trupa HotelFM, care ne-a reprezentat, anul acesta, pe scena de la Dusseldorf, a ajuns pepoziţia a 17-a în topul de sâmbătă seara, cu doar 77 de puncte, iar competiţiamuzicală a fost câştigată de Azerbaidjan. Surprinşi după aflarea rezultatelor,cei trei artişti de la Hotel FM au declarat că au crezut în piesa lor şi că seaşteptau să obţină un loc mai bun.

Membrii trupei Hotel FM,reprezentanţii României la Eurovision 2011, care s-au clasat pe locul al 17-leaîn finala concursului de la Dusseldorf Arena, au declarat că au crezut în piesalor, au evoluat bine, au fost pregătiţi şi chiar nu se aşteptau la acestrezultat. “Nu ne aşteptam câtuşi de puţin.Am crezut în piesa noastră, am evoluat bine, am fost pregătiţi, chiar nu ne-amaşteptat la acest rezultat", au declarat băieţii de laHotel FM pentru Mediafax. Ei spun că finala, care s-a desfăşurat sâmbătă searăîn Germania, a fost un spectacol grandios. “Finala afost aşa cum a văzut toată lumea - un spectacol grandios la care noi amparticipat fără să ni se poată reproşa ceva”, au declaratmembrii trupei Hotel FM. În ceea ce priveşte câştigătorii competiţiei -reprezentanţii Azerbaidjanului, Ell & Nikki -, băieţii de la Hotel FM spun că “au avut o piesă bună («Running Scared»,n.r.) şi cei doi au cântat bine”. Totodată, membrii trupeiHotel FM au spus că se bucură pentru rezultatul obţinut de trupa Zdob şi Zdub(reprezentanţii Republicii Moldova), care a participat în finala Eurovision deanul acesta cu melodia "So Lucky", clasându-se pe locul al 12-lea. “Noine-am întâlnit cu ei şi la Chişinău, la selecţia lor naţională, şi laBucureşti, la spectacolul nostru de susţinere - ne-am împrietenit, ne-am susţinutşi ne bucurăm pentru ei”.

Reprezentanţii Azerbaidjanului, Ell & Nikki, aucâştigat finala concursului Eurovision din acest an, cu melodia "RunningScared". Ediţiade anul viitor a concursului Eurovision se va desfăşura în Azerbaidjan. Peurmătoarele două locuri în clasament s-au situat Raphael Gualazzi din Italia,cu 189 de puncte, şi Eric Saade din Suedia, cu 185 de puncte.

Cinea acordat puncte României

Bulgaria- 6 puncte

Olanda- 4 puncte

Italia- 12 puncte

Danemarca - 4 puncte

Austria- 1 punct

Azerbaidjan- 6 puncte

Turcia- 5 puncte

Ungaria - 1 punct

Irlanda- 1 punct

Spania- 8 puncte

Israel- 6 puncte

Estonia- 1 punct

Moldova - 12 puncte

Belgia- 10 puncte

Cui a acordat România puncte

România a acordat 12 punctereprezentanţilor Republicii Moldova, 10 puncte celor din Azerbaidjan şi 8puncte reprezentanţilor Greciei. În decizia finală au contat în proporţie de 50% votul telespectatorilorşi 50% votul unui juriu de specialitate. Pentru România noteleau fost anunţate de Malvina Cservenschi.

MihaiTrăistariu: “România a avut un minus la capitolul show”

"Nu-mi dau seama de ce numai României i se întâmplă ca în fiecare an săaibă un minus la capitolul show. Aşa am avut şi eu ghinionul lacapitolul show, nu am avut nimic care să te dea pe spate. Am senzaţia că este oproblemă în TVR. Nu cred că dacă se preocupau un pic nu ar fi avut ceva pefundal. Am simţit o lene şi o lipsă de preocupare la capitolul ăsta. Nu cred cănu se mai putea interveni în fundal. A fost un singur pian pe scenă, care numai e ceva ieşit din comun. Trebuia găsit ceva. Dar solistul a cântat foarte bine şi nu i se poate reproşa nimic, dar dacă nuau fost susţinuţi...", a spus Mihai Trăistariu pentruMediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-11-09

Mai multe imagini:
România, din nou în coada listei în concurs. Hotel FM, pe locul 17 la Eurovision: ''Nu ne-am aşteptat la un asemenea rezultat''
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image