2017-01-25 01:21


„Românii au talent”, „Pariu cu viaţa”, „MasterChef”, din primăvara la Pro TV

 |  12:42
„Românii au talent”, „Pariu cu viaţa”, „MasterChef”, din primăvara la Pro TV

Ofertă de programe ProTv este în această primăvară una de-a dreptul  irezistibilă. “Românii au talent”, show-ul show-urilor, este la linia de start, gata să invadeze scena talentelor cu noi personaje dornice de afirmare, mai hotărâte ca niciodată să cucerească tara, iar “MasterChef”, cel mai tare show de cooking din lume, e gata să ofere reţeta succesului şi în România, aducând laolaltă bucătari amatori pentru care gătitul este mai mult decât o pasiune. Până atunci însă, serialul-fenomen “Pariu cu viaţa” e pregătit să încânte serile de luni ale telespectatorilor ProTv cu şi mai multă muzică decât în primul sezon, voie bună, întorsături de situaţie şi multă emoţie. Cu noi personaje în distribuţie, cel de-al doilea sezon îi va ţine pe telespectatori cu sufletul la gură, iar aceştia vor suferi sau se vor bucura alături de personajele lor preferate în fiecare luni seara, de la ora 20.30, la ProTV.

Din  februarie, noua generaţie de eroi talentaţi se pregăteşte să cucerească tara! Cel mai aşteptat show al tuturor timpurilor, care a obţinut audienţe de neegalat în România, e gata să arate naţiunii ca noi şi noi talente sunt pregătite să iasă la rampă. Bătălia talentelor va fi mai aprigă ca niciodată, pentru că talentaţii visează să ajungă până în marea finală şi să obţină titlul de cel mai talentat roman. Astfel, prin faţa juraţilor Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu se vor perinda tot felul de talente care mai de care mai deosebite, ce vor impresiona prin curaj, hotărâre, umor, charisma, spectacol şi originalitate. La rândul lui, simpaticul cuplu de prezentatori format din Smiley şi Pavel Bartos îi va încuraja în stilul lor caracteristic pe toţi cei care vor urcă pe scenă hotărâţi să arate că talentul lor merită etalat şi apreciat de lumea-ntreagă. Aşadar, din februarie, la ProTv revine “Românii au talent”, show-ul de entartaiment total care e gata să dea o nouă lovitură.

În martie, la ProTv va debuta “MasterChef”, cel mai spectaculos show de cooking din întreaga lume. ProTv aduce în premieră în România un format internaţional de succes, care va face deliciul telespectatorilor şi va schimbă vieţile participanţilor. “MasterChef”, cel mai important show de televiziune din lume dedicat gătitului, care a revoluţionat segmentul “cooking show”-urilor este cea mai fascinantă competiţie culinara din întreaga lume, cu audienţe record şi milioane de persoane dornice să ajungă în concurs. ”MasterChef” este unul dintre cele mai incitante şi spectaculoase reality show-uri din lume, care reuneşte oameni pasionaţi de artă culinară, amatori pentru care bucătăria este o reală bucurie, nu o meserie, şi care, prin talentul, inventivitatea şi plăcerea de a găti îşi pot schimbă vieţile.

Pasionatii de cooking, cei al căror talent în fata sutelor de condimente şi arome nu cunoaşte limite, vor avea ocazia să demonstreze în faţa celor trei juraţi de top, Sorin Bontea, Cătălin Scarlatescu şi Florin Dumitrescu, ca gătitul este o adevărată artă atunci când îl faci cu sufletul pe masă. 

Concurentul care va demonstra că deţine toate ingredientele pentru reţeta succesului va deveni primul MasterChef al României şi va fi răsplătit cu nu mai puţin de 50.000 de euro. Prima etapă a acestui show şi-a închis deja porţile, astfel că aproape 2000 de bucătari amatori din toată ţara s-au înscris la preselecţiile din Bucureşti, dornici să impresioneze prin talentul lor culinar şi astfel să primească şansa de a merge mai departe în concurs. În alte ţări, fie că au fost câştigători şi au savurat din plin gustul succesului, fie că au fost doar finalişti, unii dintre participanţii ediţiilor din străinătate ale competiţiei ”MasterChef” au reuşit să îşi deschidă propriile restaurante, să îşi schimbe cariera, să lanseze cărţi de bucate sau chiar să devină prezentatori TV.

Începutul lui martie vine cu o încă o premieră la ProTv şi aduce cu sine un serial cum nu s-a mai văzut până acum în România. Original şi totodată specific romanesc, serialul „Las Fierbinţi” este o comedie spumoasă, cu o coloană sonoră inedită,  personaje remarcabile, colorate şi totodată autentice, care abundă în replici spumoase şi situaţii de-un umor irezistibil.

Luna februarie este lună în care emisiuni precum „Apropo TV”, „România, te iubesc!”, „Ce se întâmplă, doctore?” se întorc din vacanţă cu subiecte proaspete şi abordări inedite. Şi tot în februarie, agenţii „Serviciului Român de Comedie” condus de Toni Grecu le pregătesc telespectatorilor Pro Tv momente irezistibile cu personajele deja consacrate, dar şi rubrici şi momente nou-nouţe ce vor smulge hohote de râs în fiecare seară de miercuri a săptămânii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-18

TAGURI: pro tv, romanii au talent, masterchef, pariu cu viaţaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image