2017-01-18 03:38

MONDEN


“Românii au talent”, revine pe 17 februarie la ProTV

 |  15:04
“Românii au talent”, revine pe 17 februarie la ProTV

“Românii au talent”, show-ul care a revoluţionat emisiunile de divertisment din România, revine la ProTV vineri, 17 februarie, de la ora 20:30. Telespectatorii sunt gata să fie din nou surprinşi de cele mai neaşteptate, extraordinare  şi nemaivăzute talente. Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, cei trei juraţi ai show-ului au bătut ţara-n lung şi lat şi promit un sezon senzaţional!

“După sezonul 1 cred că s-a deschis apetitul românilor de a-şi etala talentul. De data asta au venit mai deschişi şi cu mult mai mult curaj! În al doilea rând diversitatea actelor artistice a fost foarte mare, am văzut ce nici prin cap nu ne-a trecut!”, povesteste Mihai Petre.  Andi Moisescu este şi el convins de capacitatea inepuizabilă a românilor de a face show. “Rezervorul românesc de talente este mult peste ceea ce ne putem noi imagina că este. Sunt ferm convins de capacitatea noastră, a românilor, de a produce surprize nebănuite”, a declarat el. “Concurenţii din acest sezon  erau deja familiarizaţi cu formatul şi asta e foarte important. De data asta au ştiut cum să pună poblema, ştiau cam ce aşteptari are publicul. Chiar şi aşa însă surprizele nu vor înceta să apară, mereu te ia câte ceva prin surprindere, concurenţii sunt o sursă permanentă de uimire, jumătate din timp am stat cu ochii gogonaţi şi cu palpitaţii”, povesteşte Andra.

Smiley şi Pavel Bartos, cei doi prezentatori ai show-ului de la ProTV promit şi ei un nou sezon de zile mari şi asta pentru că şi ei au făcut spectacol în culise. “La filmările primului sezon ştiţi cu toţii că nasul meu a avut de suferit. De această dată însă Smiley s-a aflat în multe cazuri la 10 secunde distanţă de “Urgenţe”, de cele mai multe ori din cauza mea, desigur!Tot ceea ce ni s-a întâmplat nouă în culise a fost un show în sine. Am simţit cu adevarat cât de bine e să ai un parener ca Smiley pentru că foarte mulţi concurenţi ne-au pus la tot felul de încercări şi ne-au folosit în numerele lor. Din fericire am supravieţuit!”, a declarat Pavel Bartos.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-28

TAGURI: Romanii_au_talent, februarie, Juriu, concurentiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image