2017-01-17 13:03

MONDEN


Romaniţa Iovan: Nu mai am 20 de ani ca să mai fiu mireasă!

 |  17:09
Romaniţa Iovan: Nu mai am 20 de ani ca să mai fiu mireasă!

Au trecut mai mult de trei ani de când Romaniţa Iovan şi avocatul Iulian Gogan formează un cuplu, reuşind astfel să închidă gura tuturor celor care credeau că iubirea lor este doar un foc de paie ce se va stinge la fel de repede cum s-a aprins. Deşi nu mai sunt la prima tinereţe, cei doi se bucură de fiorii iubirii ca doi adolescenţi şi nu au de gând să schimbe ceva în acest sens.

O căsătorie nu este exclusă în ceea ce-i priveşte, însă nu este necesară, cel puţin pentru moment, după cum simte Romaniţa, comunicarea şi respectul reciproc fiind mai importante decât orice fel de act. După divorţul de pilotul Iovan, creatoarea de modă şi-a întâlnit sufletul pereche în persoana unui avocat cu 12 ani mai tânăr care i-a readus zâmbetul pe buze şi fluturaşi în stomac. Deşi au existat zvonuri că relaţia lor a trecut la nivelul următor şi că s-ar fi căsătorit în secret, Romaniţa infirmă aceste bârfe şi ne-a spus că nu se grăbeşte să treacă din nou pe la Starea Civilă. „Nu căsătoria e până la urmă importantă. Într-o relaţie este bine ca ambii parteneri să comunice, iar în situaţia noastră, şi cu copii la mijloc, dacă acest echilibru funcţionează este nemaipomenit. El mă sprijină din toate punctele de vedere. Suntem în echilibrul ăsta de mai bine de trei ani. Fiecare dintre noi am trecut prin povestea asta, nici eu nu sunt o fată de 20 de ani să-mi doresc să mai îmbrac rochia de mireasă. Oricum, şi atunci voiam să fac carieră şi bine am făcut că am procedat aşa. Mai apoi a venit copilul, exact la momentul potrivit!”, ne-a declarat Romaniţa Iovan.

A fost căsătorită 5 ani cu Iovan

S-au îndrăgostit la prima vedere chiar la locul de muncă al lui Adrian Iovan, adică într-un avion care se întorcea de la Viena. Şi-au schimbat numerele de telefon şi atât i-a trebuit pilotului pentru a renunţa la căsnicia de 20 de ani în care era implicat la momentul acela. În 2003 s-a însurat cu Romaniţa, însă rezerva de lapte şi miere din relaţia lor s-a terminat cinci ani mai târziu, dar prietenia dintre ei niciodată având în vedere că îi uneşte Albert, un băieţel acum în vârstă de 5 ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-18

Mai multe imagini:
Romaniţa Iovan: Nu mai am 20 de ani ca să mai fiu mireasă!
zoom

TAGURI: romaniţa iovan, Adrian iovan, albert, iulian gogan, căsătorieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image