2019-03-23 16:56


S-A AFLAT! Ce cuplu CELEBRU de la HOLLYWOOD așteaptă un copil

 |  16:06
S-A AFLAT! Ce cuplu CELEBRU de la HOLLYWOOD așteaptă un copil

Rachel Weisz a dezvăluit că aşteaptă primul său copil cu soţul ei, Daniel Craig, interpretul lui James Bond în ultimele filme din seria cu celebrul spion britanic, relatează Vanity Fair, preluată de Agerpres.

"Se va vedea în curând. Eu şi Daniel suntem atât de fericiţi. Vom avea o mică fiinţă umană. Abia aştept să-l cunosc pe el sau pe ea. Este un mister atât de mare", a dezvăluit actriţa. Rachel Weisz mai are un fiu de 11 ani dintr-o relaţie precedentă cu regizorul Darren Aronofsky, în timp ce Daniel Craig are o fiică de 26 de ani cu fosta soţie Fiona Loudon. Actriţa a ţinut să precizeze că nu va vorbi foarte mult despre viitorul copil, întrucât nu se simte confortabil să-şi afişeze public viaţa personală. "Îmi scot pălăria în faţa celor care se pricep să vorbească despre vieţile lor personale. Dar eu şi cu Daniel suntem la fel. Pur şi simplu, literal, nu ne pricepem la asta. Pur şi simplu nu ne pricepem să vorbim despre vieţile noastre private", a afirmat Rachel Weisz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-21

TAGURI: weisz, craig, bond, hollywood
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
17 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...