S-au aflat numele VEDETELOR ce vor concura în noul sezon ”Te cunosc de undeva”
2018-08-17 10:22


S-au aflat numele VEDETELOR ce vor concura în noul sezon ”Te cunosc de undeva”

 |  22:19
S-au aflat numele VEDETELOR ce vor concura în noul sezon ”Te cunosc de undeva”

CRBL, Cezar Ouatu, Alin Pascal și Sebastian Muntean sunt vedetele masculine ce vor concura în cel de-al 12-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, programat pentru această toamnă, la Antena 1.

Alin Pascal este violonist și fiul cântăreței de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița, iar Sebastian Muntean a fost concurent la Vocea României, în primul sezon. 

CRBL, câștigător al primului sezon “Te cunosc de undeva!”, este la a patra participare în show-ul transformărilor. “Mi-am dorit să revin la “Te cunosc de undeva!”, pentru că am foarte multe amintiri plăcute din sezoanele trecute. Am rămas prieten cu aproape toată echipa de filmare și îmi era dor de juriu, de canapea, de ruletă și, bineînțeles, îmi era dor să încerc noi personaje. Urmează așadar încă un sezon plin de provocări. Pentru mine este o onoare să particip pentru a patra oară la acest show”, spune CRBL, conform Paginademedia.ro.

La rândul său, Cezar Ouatu, câștigător al celui de-al șaptelea sezon, urcă pentru a treia oară pe scena show-ului transformărilor.

Alături de Cezar Ouatu, CRBL, Alin Pascal și Sebastian Muntean, în cel de-al 12-lea sezon al show-ului vor concura Lidia Buble, Ramona Bădescu, Adriana Trandafir, Julie Mayaya și Anisia Gafton.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-19

TAGURI: vedete, te cunosc de undeva, sezon 12, crbl, cezar ouatu, alin pascal, sebastian munteanu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...