2019-03-25 07:53


Sacha Baron Cohen, în rolul lui Freddie Mercury

 |  16:28
Sacha Baron Cohen, în rolul lui Freddie Mercury

ActorulSacha Baron Cohen, starul din "Borat", va interpreta rolul celebruluiFreddie Mercury într-un lungmetraj inspirat din zilele de glorie ale solistuluitrupei Queen, informează Reuters.

Scenariulacestui film, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, va fi scris de PeterMorgan, scenaristul britanic din spatele filmelor "Regina" şi"Ultimul rege al Scoţiei". Nu se cunoaşte, deocamdată, numelecineastului care va regiza acest lungmetraj.

Filmărilevor începe anul viitor, a anunţat producătorul Graham King, a cărui companie deproducţie cinematografică GK Films s-a asociat pentru acest proiect cu TribecaProductions, condusă de Robert De Niro şi Jane Rosenthal, dar şi cu Jim Beach,managerul trupei Queen.

Acţiuneafilmului se va concentra pe o perioadă de câţiva ani şi va culmina cumega-concertul Live Aid, impresionantul show de caritate organizat în 1985, pestadionul Wembley din Londra, considerat de presa internaţională drept cel maimare moment din cariera grupului Queen, care a impresionat zecile de mii despectatori şi milioanele de telespectatori cu hituri precum "We Will RockYou" şi "Radio Ga Ga".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638942-09-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...