2018-10-22 13:02


Salariu URIAȘ la PRO TV pentru Anamaria Prodan. Soția lui Reghe va prezenta emisiunea GOSPODAR FĂRĂ PERECHE

 |  13:45
Salariu URIAȘ la PRO TV pentru Anamaria Prodan. Soția lui Reghe va prezenta emisiunea GOSPODAR FĂRĂ PERECHE

Mai marii PRO TV au pus-o pe carismatica impresară de fotbaliști în fruntea celui mai nou format internațional achiziționat cu misiunea de a sparge audiențele. Astfel, în curând, Anamaria Prodan Reghecampf va prezenta formatul ”Gospodar fără pereche” (Farmer Wants A Wife)!

Anamaria Prodan are asigurate două sezoane la PRO TV în urma unui contract în valoare de 60.000 de euro, anunță Libertatea.

Femeia-impresar se pregătește să debuteze într-un format uriaș, la ”concurență”, după ce, ani întregi, a făcut reality-show cu viața ei privată la Antene, în trustul rival.

”Știu ce înseamnă viața la țară, nu m-am ferit niciodată de muncă și promit că o să le testez abilitățile de fermieri și, mai ales, dorința de a-și găsi jumătatea atât gospodarilor, cât și doamnelor și domnișoarelor care visează să le fie partenere!”, a declarat Anamaria Prodan.

Pentru cei aproximativ 30.000 de euro care îi primește pentru un sezon filmat, Prodanca va filma 20 de zile, va participa la câteva ședințe foto și ca invitată în emisiunile postului PRO TV.

”Gospodar fără pereche” este un reality-show ce are la bază viața la țară, prezentată prin intermediul a 10 fermieri burlaci care își vor selecta câte 10 fete moderne dintre care doar una va putea visa să-i devină soață. Însă după multe probe și încercări.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-15

TAGURI: anamaria prodan, salariu, gospodar fara pereche, emisiune, protv, reghe
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


REGHE
19 Mai 2017

Ptr bani .....sta si in ....cap...
Random imageUltimele stiri


loading...