2019-04-20 04:19


Salma HAYEK, dezvăluiri incendiare despre relația cu Harvey WEINSTEIN: „Este și monstrul meu!”

 |  10:14
Salma HAYEK, dezvăluiri incendiare despre relația cu Harvey WEINSTEIN: „Este și monstrul meu!”

Actrița Salma Hayek a evocat, într-un editorial publicat în cotidianul The New York Times, relația sa cu producătorul Harvey Weinstein, care, potrivit dezvăluirilor artistei americano-mexicane, a hărțuit-o, a umilit-o și a amenințat-o cu moartea. Weinstein a încercat, imediat după apariția articolului, să demonteze punct cu punct aceste acuzații, informează AFP, preluată de Agerpres.

"Harvey este și monstrul meu", este titlul editorialului publicat de Salma Hayek - soția magnatului francez Francois-Henri Pinault - în The New York Times, la peste două luni după articolul apărut în același prestigios cotidian american care a determinat căderea în dizgrație a celebrului producător de film.

Salma Hayek, în vârstă de 51 de ani, a afirmat că a fost hărțuită în numeroase ocazii de Harvey Weinstein, care i-ar fi cerut de mai multe ori să facă duș alături de el, să accepte un contact sexual cu el și să se dezbrace complet în fața lui, în prezența unei alte femei.

Vedeta de origine mexicană a descris în acest text - la fel cum au făcut-o multe alte femei în ultimele două luni - un Harvey Weinstein care combina blândețea cu agresivitatea, fiind un manipulator rafinat, dar căruia, potrivit spuselor sale, a refuzat întotdeauna să îi cedeze.

"Toate acuzațiile sexuale descrise de Salma nu sunt exacte și alte persoane, care au fost martori la acele evenimente, au o amintire diferită despre ceea ce s-a întâmplat", a reacționat un purtător de cuvânt al producătorului american, într-un mesaj remis AFP.

Partea principală a textului scris de Salma Hayek se concentrează pe perioada în care au avut loc filmările la lungmetrajul "Frida", un proiect cinematografic foarte iubit de actriță, care este o mare admiratoare a pictoriței mexicane Frida Kahlo.

Peste 100 de femei l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărțuire, agresiune sexuală și viol după dezvăluirile publicate în The New York Times la începutul lunii octombrie. Trei anchete au fost demarate de polițiile din Londra, New York și Los Angeles.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-14

TAGURI: salma hayek, weinstein, sexual, actrita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
22 Dec 2017

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
Random imageUltimele stiri


STARBAG