2019-01-22 21:03


Salopeta lui Johnny Cash, vândută pentru 50.000 de dolari

 |  19:58
Salopeta lui Johnny Cash, vândută pentru 50.000 de dolari

Obiectecare au aparţinut cântăreţului Johnny Cash, printre care se numără o salopetădin denim, chitare şi versuri scrise de mână, au fost vândute pentru o sumătotală de peste 700.000 de dolari la o licitaţie care a avut loc la LosAngeles, la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit Contact Music.

Astfel, osalopetă din denim pe care Johnny Cash o purta când a fost surprins într-unadin cele mai celebre fotografii ale sale - unde înjură şi arată degetulmijlociu unor reporteri - a fost vândută unui colecţionar belgian pentru sumade 50.000 de dolari. De asemenea, printre obiectele scoase la vânzare în timpullicitaţiei, care a durat trei zile, s-a aflat o chitară acustică Martin D-28,la care Johnny a cântat şi a compus primele patru versuri ale piesei "IWalk the Line". Instrumentul a fost adjudecat pentru 50.000 de dolari.

DarrenJulien, preşedintele Julien's Auctions, care a organizat licitaţia, a spus căJohnny Cash este "o adevărată legendă", iar la eveniment auparticipat colecţionari de pe toate continentele. "Moştenirea Man in Blackva dăinui veşnic", a declarat el. Un alt obiect scos la licitaţie a fost ofoaie cu versuri scrise de mână pentru cântecul de dragoste "I Draw theLine".

O partedin încasările obţinute în urma licitaţiei va fi donată Musicares, oorganizaţie caritabilă care ajută muzicienii cu probleme.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-11-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...