2017-01-21 00:17

MONDEN


Sanda Ladoşi vrea să facă bani din wellness

 |  21:00
Sanda Ladoşi vrea să facă bani din wellness

Sanda Ladoşi ne-a declarat că, de câteva luni, face toate demersurile necesare pentru a-şi porni o afacere în domeniul wellness. Preocupările cântăreţei în această sferă sunt deja binecunoscute, aşa încât deschiderea unui astfel de business pare pasul firesc pentru Sanda.

Sanda Ladoşi spune că s-a străduit întotdeauna să aibă un stil de viaţă sănătos, iar interesul său în acest sens a crescut, în ultimii ani, de când a devenit mamă. „M-a preocupat mereu capitolul sănătate, mai mult decât cel legat de frumuseţe. În primul rând, ca să arăţi bine, trebuie să fii sănătos. Am făcut sport de când eram copilă şi niciodată nu am renunţat complet să-l practic, deşi în timpul celor două sarcini am fost nevoită să iau nişte pauze. Sunt atentă la tot ce mănânc şi, mai ales, copiilor mei le ofer în fiecare zi hrană proaspătă şi bună. Ador să gătesc pentru ei şi pentru soţul meu”, ne-a declarat Sanda. O afacere în domeniul wellness pare cea mai potrivită pentru artista care s-a transformat într-un exemplu pentru alte femei, având în vedere cât de armonios şi-a reconturat silueta, după cea de-a doua naştere. „Interesul oamenilor pentru sănătate şi frumuseţe a crescut în ultima perioadă, iar eu am ales această zonă pentru că fac parte dintre cei ce-şi doresc să aibă un stil de viaţă cât mai curat. În plus, mi se pare firesc să încep să mă gândesc la o rezervă financiară pentru viitor. Momentan, sunt abia la început şi nu pot vorbi foarte mult despre afacerea pe care urmează să o pornesc, pentru că nu am voie. Muncesc însă, alerg în fiecare zi, ca să pun totul la punct şi să pot să-i dau drumul”, ne-a mai declarat cântăreaţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

NINO
28 Iul 2011

CURVA SECURISTILOR A MIHAILESTILOR SI PAUNESTILOR!A IMBATRANIT?NU???????
ADELINA
28 Iul 2011

O admir ca femeie mult, ca si cantareata nu in mod deosebit! Dar sa o lasam pe Sanda si sa trecem la autorul articolului. Foarte frumos, ca de obicei! Un monden cuminte, fara...
KORY
10 Noi 2011

Begun, the great ientrent education has.

Adauga un comentariu

Random image