2019-01-24 05:15


Sanda Ladoşi: De 10 ani am renunţat la chipsuri şi la cola! Cântăreaţa a slăbit 20 de kilograme cu dieta californiană

 |  18:06
Sanda Ladoşi: De 10 ani am renunţat la chipsuri şi la cola! Cântăreaţa a slăbit 20 de kilograme cu dieta californiană

În timp ce mulţi dintre noi elimină din alimentaţie ouăle pe motiv căduc la creşterea colesterolului, nutriţionistul a sfătuit-o pe Sanda Ladoşi sămănânce cât de multe ouă poate pentru că sunt o mare sursa de proteine pentruorganism. Cântăreaţa i-a urmat sfaturile şi a reuşit să slăbească foarte multdupă naşterea fetiţei, ajutată fiind şi de dieta californiană care a învăţat-osă combine inteligent alimentele. Mai mult, Sanda ne-a spus că de peste zeceani nu mai ştie ce gust au chipsurile şi cola, iar dulciurilor nu le simtelipsa, preferând fructele în locul unei felii de tort.

Aflate la îndemâna tuturor celor care vor să arate bine de pe o zi pealta, operaţiile estetice nu reprezintă o cale de urmat pentru Sanda Ladoşi,cântăreaţa declarându-ne că niciodată nu s-a gândit să scape de kilogrameleacumulate în timpul sarcinilor cu cei doi copii cu ajutorul bisturiului. Apreferat sportul, dieta şi masajul şi a reuşit să slăbească mai mult de 20 dekilograme într-un an şi jumătate. Puţin, ar putea spune divele din tabloidecare promovează înfometarea ca metodă de slăbit, însă această cale te poatetrimite direct la urgenţă. Şi asta, în cel mai bun caz. “Eu nu am început acestdrum de capul meu şi am cerut sfatul unor medici pentru că departe de minegândul să-mi recapăt silueta cu preţul sănătăţii mele. Sunt mândră că de zeceani n-am mai gustat chipsuri şi cola. Aleg sportul în locul operaţiilorestetice şi dieta prescrisă de nutriţionist în locul înfometării, pentru că unregim drastic, urmat după sfaturile cunoscuţilor şi ale celor care te asigură căslăbeşti 10 kilograme într-o săptămână, îţi poate provoca dereglări foarte mariîn organism. Eu am urmat dieta californiană, o dietă benefică şi celor care auprobleme cu inima. Te învaţă cum să combini mâncărurile, aşa încât să nuelimini nici un aliment, ci doar să ştii cu ce să-l asociezi, aşa încât să nu-ţifacă rău. Spre exemplu, eu am mâncat foarte multe ouă, şi fierte, şi prăjite,chiar dacă se spune că ele nu sunt indicate, mai ales într-o cură de slăbire.La mine a dat rezultate dieta şi am slăbit 7 kilograme în două săptămâni, iarmai apoi slăbirea a stagnat, aşa încât în patru luni s-au topit vreo 11kilograme. Spre exemplu, dimineaţa se poate mânca o felie de pâine integrală cuo felie de carne vită, roşie şi salată verde, iar ca desert poţi să înlocuieşticiocolata cu o cană cu lapte degresat în care pui căpşuni şi fulgi de ovăz saumusli. Peştele este binevenit, salatele şi, în general, orice se poate mânca,secretul fiind asocierea corectă a alimentelor”, ne-a declarat Sanda Ladoşi.

Ce spune dieta californiană:

1.Perioada de slăbire

Acum estemomentul să renunţi la obiceiurile alimentare proaste. Micul dejun este compusîn prima etapă a dietei californiene din 25% cereale şi 75% proteine sau,într-un bol de 500 mililitri, din lactate şi cereale, în părţi egale. Prânzulconţine 40% proteine şi 60% legume, iar cina, 20% cereale, 30% proteine şi 50%legume (aceleaşi ca la masa de prânz). Ţine minte: farfuria pentru micul dejuntrebuie să aibă 18 centrimetri în diametru, iar farfuriile pentru prânz şi cină,23 centrimetri. Prima etapă a regimului californian durează 10 zile.

2. Menţinerea

Aceastaeste cea mai importantă etapă. Perioada de menţinere poate fi cuprinsă întrecâteva săptămâni şi câteva luni. Ideea este să reuşeşti să atingi greutateaideală pentru tine şi să o menţii. Pentru a realiza acest lucru, este necesar sărespecţi indicaţiile pentru micul dejun din prima etapă, prânzul şi cina fiindacum compuse din 25% proteine/lactate, 25% fructe, 25% cereale şi 25% legume.În plus, acum poţi să incluzi în meniu şi câteva fructe revitalizante, cum suntfrăguţele sau afinele. La fel de bine poţi să mănânci ciocolată neagră şi săbei un pahar de vin pe zi.

3. Un noustil de viaţă

Odată ceai obţinut greutatea ideală, este momentul să adopţi un nou stil de viaţă. Întimpul primelor două etape, mai mult ca sigur ai reuşit să deprinzi noiobiceiuri alimentare. Acum poţi combina după bunul plac alimentele sănătoase,pentru că deţii secretul unui stil de viaţă echilibrat!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-11-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...